Excursii optionale - Dubai
Dubai – tur de oras (G)

Traseul nostru va va purta printre cele mai frumoase locuri din Dubai, incepand cu magnifica Moschee Jumeirah, construita in anul 1979. Se va continua apoi cu plaja publica din Jumeirah si Burj Al Arab, cel mai luxos hotel din intreaga lume.
Urmatoarea oprire este la Palatul Seicului Mohamed, pentru a admira privelistea minunata a Turnurilor Deira. Se va vizita apoi Muzeul Dubai situat in Fortul Al Fahidi, construit in anul 1800 din piatra de mare si destinat sa apere orasul. Veti trece prin colorata piata de textile si veti ajunge la ultima oprire de pe traseu: piata de aur.


Schi pe nisip si plimbare pe camila (G)

Si daca nu doriti sa schiati pe zapada adevarata atunci incercati ultima noutate in materie: schiul pe nisip. Veti fi transportati, de la hotel, cu vehicule de teren, cu aer conditionat, pana in varful unei dune, de unde veti avea posibilitatea de a aluneca pe panta de nisip. Inainte de a va intoarce in Dubai aveti posibilitatea de a face si o scurta plimbare cu camila.


Partia de schi (G)

Ski Dubai (Partia de schi) iti ofera posibilitatea de a te bucura de zapada adevarata. Acest bilet de intrare iti permite sa schiezi timp de 2 ore pe 5 partii cu grad de dificultate diferit. Cea mai lunga partie are 400 m si o diferenta de nivel de 60 m.
Parinti si copii (peste 3 ani) se vor bucura, practicand schiul sau snowboard-ul, in cel mai mare parc interior cu zapada naturala din lumea intreaga.


Safari in desert (G)

Veti trai o adevarata aventura calatorind pe dunele de nisip. Va veti opri pe cea mai inalta dintre ele pentru a admira un frumos apus de soare si de a face fotografii uluitoare.
Se continua calatoria catre tabara beduinilor, situata in inima desertului. Aici veti fi serviti cu bauturi racoritoare, apa, ceai sau cafea, dupa care puteti opta pentru diverse activitati: sa va plimbati cu camila, sa fumati narghilea sau sa va faceti o pictura pe piele cu henna. In timp ce va veti relaxa pe pernele confortabile, ascultand de muzica orientala, preparate la gratar vor fi servite.


Dreamland Aqua Park (G)

Dreamland Aqua Park este considerat unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din intreaga regiune, acoperind o suprafata de 250.000 mp de gradini si peste 25 de atractii. Situat in Emiratul Umm Al Quawain, la 45 minute de Dubai, este o oaza de verdeata, oferind posibilitatea de relaxare sau aventura.


Jumana – secretul desertului (G)

Spectacolul include proiectii de imagini, animatie, jocuri de lumini si lasere, artificii, efecte pirotehnice, performanta a 60 de dansatori si acrobati, camile si cai. Este o interpretare fantastica a unor fabule si teme folclorice din zona golfului. Totul se desfasoara pe o scena plasata in apa (un bazin de peste 10 milioane de litri), in decorul natural al dunelor de nisip.


Abu Dhabi – tur de oras (G)

In Abu Dhabi se ajunge dupa cca doua ore pe un drum ce strabate desertul. Prima oprire este la un centru de arta mestesugareasca. Urmeaza apoi vizitarea Palatului Al Husn, construit in anul 1793 si apartinand bunicului Seicului Zayed. Abu Dhabi este capitala EAU si este un amestec de arhitectura moderna si teme islamice, de zgarie-nori si palate orientale. O ultima oprire inainte de intoarcerea in Dubai va fi la centrul comercial pentru cumparaturi.

* Programele excursiilor sunt informative si nu impun obligatii contractuale. Marshal Turism  

Marshal Turism va ofera cele mai bune tarife si disponibilitati imediate prin urmatoarele sisteme de rezervari online:
Amadeus, GTA, Dertour, Meier's, Kuoni UK, Hotelbeds, ATI, Bonotel, Restel, Miki Travel, Go Global, Olympia-Europe, 6Tour.it, Alpha-Travel.de, Booking.com, Expedia, Agoda
Top Taguri


destinatii exotice
Pachete de weekend Luna de miere
Pelerinaj Israel
Bilete de avion Circuite
Chartere Croaziere

Book now Powered by Booking.com

Aici primim reclamatiile dvs

Vacanta ta pe banii altora!

MARSHAL TURISM
certificata ISO 9001:2008
CERTIND
Certificat nr. 7794 C