Pelerinaj Israel - Marea Mediterana, Marea Galileii si Marea Moarta
Domnul Ion Antonescu insoteste grupurile organizate in datele de
8 Aprilie, 13 Mai si 23 Septembrie 2016, de MARSHAL TURISM in ISRAEL. Inscrieri: 0758105307
.

Certificate of Appreciation as a Tourism Goodwill Ambassador For Israel

Click pe poza pentru a o mari>> PERSONALITATI care au participat la pelerinajele in Israel organizate de Marshal Turism intre anii 2005 - 2011 [detalii]

Impresii Pelerinaj Israel:

RAZVAN THEODORESCU
Profesor universitar Membru al Academiei Romane
Domnului
ION ANTONESCU
Presedinte "Marshal Turism"
B-dul Unirii 20, Sector 4 Bucuresti
Iubite domnule Antonescu,
Sunt dintre cei care au calatorit de mai multe ori la Locurile Sfinte din Orient, inarmat fiind cu nu putine cunostinte despre antica civilizatie a Palestinei, despre spiritualitatea cea veche a mozaismului, a crestinismului si a Islamului deopotriva. Cred, fara orgoliu, ca mai sunt si unul dintre acei romani care s-au aplecat cu atentie asupra trecutului si a monumentelor Iudeii, Samariei sau Galileii, ale Ierusalimului, Bethleemului, Taborului...
[articolul complet aici]

Razvan Theodorescu
Omul sfinteste locul!
Zicerea asta mai batrana decat mintea care a scornit-o pandeste devenirea omeneasca indiferent de limba sau semnele in care s-a chibzuit.
Da, fiecare treapta a devenirii noastre, mai mult sau mai putin constienti de ce ni se intampla, a dus in carca ei multimilenara targa asta de bucurie si necaz care ne poarta mainele zilelelor si noptilor noastre catre...mai maine.
Nu cred ca s-ar gasi un om intreg la minte care sa ma contrazica cu argumente hotaratoare in aceasta, pana la urma banala, asertiune general-acceptata... [articolul complet aici]

Mircea Albulescu
Sa vizitezi locurile sfinte alaturi de domnul Antonescu si compania sa, Marshal Turism si sa ai parte de o organizare ireprosabila a fost un lucru nu numai onorant pentru familia Sinulescu ci si un act de mare cultura, tinand cont ca la carma acestei superbe vizite se afla chiar distinsul domn si om de mare acuratete sufleteasca, Ion Antonescu...
[articolul complet aici]

Benone Sinulescu  
Stimate Domnule Ion Antonescu,
Distinse Mareshal,
Proaspat revenit din fabuloasa deplasare in tinuturile sacre ale Orientului, doresc si pe aceasta cale sa va exprim profunda gratitudine pentru prilejul oferit, prin amabilitatea domniei voastre, de a cunoaste, la fata locului, vestigiile legate de aparitia crestinismului pe planeta noastra...
[articolul complet aici]

Gheorghe Dinica
Draga dna. [...]
Eram la premiile APTR, luni seara, la Teatrul National cand directoarea dvs. a oferit, din partea domnului Antonescu, o excursie in Israel domnului S. T. M-am bucurat vazand cat suflet pune dansul in sprijinul culturii din Romania. Cunoscand si celelalte gesturi minunate pe care le-a facut, de-a lungul anilor , fata de ziaristi, scriitori, regizori, actori. Acelasi suflet l-am remarcat si in excursia pe care a condus-o in Israel...
[articolul complet aici]

Alexandra Orban

Cristian Brancu si Oana Turcu

Ion Antonescu este omul care a intruchipat cel mai frumos vis al vietii noastre. Si Marshal Turism a pus in pagina acest vis, cu un profesionalism nascut din perfectionismul nemaintalnit al acestui om, facut pentru turism si crescut pentru a aduce fericire oamenilor frumosi. Casatoria noastra s-a petrecut in Israel, acolo unde Ion Antonescu este cu siguranta cele mai avizat ghid si specialist care exista, poate, in Europa. Cand alegi sa te casatoresti departe de casa, totul trebuie sa fie perfect. Si a fost perfect, cu servicii ideale, potrivite pentru un moment unic al vietii. Pentru ca totul a iesit atat de frumos, tot cu Ion Antonescu am ales sa mergem sa ne botezam pruncul in aceleasi locuri. De atunci, frumoase aniversari ale vietii noastre au fost insotite de sfaturile si serviciile unei agentii care propune un alt stil de a calatori. Unul atent la toate detaliile. Minunat.

Cristian Brancu si Oana Turcu, realizatori TV


Excursie Israel 23 octombrie 2015

Multumesc Domnule Antonescu pentru profesionalismul si informatiile pe care ni le-ati impartasit din vasta dumneavoastra cultura despre Israel.

Cu respect,
Fam. D. C. si L.

25 noiembrie 2015

Ovidiu Zarã
De mic copil l-am rugat mereu pe Dumnezeu sã îmi ajute mãcar ca mãcar o datã în viatã sã îmi cãlãuzeascã pasii în Tara Sfântã. Anul acesta, dupã 46 de ani de viatã, ruga mi-a fost ascultatã si, gratie invitatiei domnului Ion Antonescu am putut vizita locurile sfinte din Ierusalim, Bethleem, Nazareth, Cana, Tiberias, Tabgha, Capernaum, Qumran, Muntele Tabor sau Hozeva.

Nu pot exprima în cuvinte sentimentele unice pe care le-am trãit vreme de sase zile... Acolo, pe Pamantul Sfânt al Israelului, am redescoperit calea pe care trebuie sã o urmez în viatã. Am simtit cu tãrie cã rugãciunile mele au fost ascultate... Acolo i-am simtit pe Dumnezeu si pe Fiul Sãu, Iisus Hristos, în sufletul meu.... Cuvintele sunt mult prea sãrace pentru a dezvãlui emotiile trãite la Mormântul Sfânt ...

De la domnul Ion Antonescu, un OM de o mare curãtenie sufleteascã si de o culturã senzationalã, am învãtat în acest pelerinaj fabulos: pentru a primi în viatã trebuie sã dãruiesti din suflet semenilor tãi, fãrã a astepta vreo recompensã.

Vã sunt profund recunoscãtor tot restul vietii mele, domnule Ion Antonescu, pentru cã am avut onoarea de a fi invitatul Domniei Voastre într-o cãlãtorie irepetabilã care mi-a întãrit credinta în Dumnezeu si mi-a purificat sufletul.

Dumnezeu sã vã dea sãnatate, viatã lungã si zile senine alãturi de cei dragi sufletului Dumneavoastrã, pentru a putea face si alti oameni fericiti.

Cu recunostintã si deosebit respect,

ec. Ovidiu Zarã (jurnalist)
14 septembrie 2015


Mircea N. Stoian
Stimate domnule Ion Antonescu,

Exista în viata mea câtiva oameni carora le datorez mult si multe.
De câteva zile si dumneavoastra va aflati pe acesta lista extrem de scurta, a celor care beneficiaza de multumirile adânci ale inimii mele, ale mintii mele. Pelerinajul de la Ierusalim din luna septembrie 2015 a fost un balsam pentru sufletul meu. Profetic si oportun. Nu credeam sa pot apuca în viata asta sa pot sa vad câte am vazut în patru zile în conditii perfecte de organizare. Sincer, va admir si va invidiez. Va admir pentru cultura dumneavoastra vasta si profunda, pentru sutele de informatii pe care le oferiti cu generozitate celor care vremelnic sau nu, va stau în preajma. Va invidiez pentru faptul ca aveti puterea sa dati mai departe din ceea ce stiti celor avizi de cultura si pentru faptul ca aveti posibilitatea sa respirati aerul sfânt al Ierusalimului de câteva ori pe an.
Va multumesc înca data penru abnegatie, pentru rabdare, pentru organizarea impecabila a pelerinajului, pentru ceea ce ne-ati spus, pentru ce ne-ati aratat, pentru modul impecabil în care ati condus grupul, dar mai ales pentru imensa bucurie de a revedea locuri de care sunt legat tainic si profund. Adica pentru tot. Dumnezeu sa va ajute, sa va binecuvinteze si sa va apere, pentru ca de oameni ca dumneavoastra avem întotdeuna nevoie.

Mircea N. Stoian, om, actor, ziarist
16 septembrie 2015

Mihaela Tatu
Multumesc Marshal!!! Multumesc Maresale!!!!

Au trecut deja 4 luni........
Fiecare loc din aceasta lume are unicitatea si energia lui. Acesta este motivul pentru care imi place sa calatoresc. Pentru ca sufletul meu sa descopere singur aceste minuni ale creatiei divine. Si totusi, unele te patrund in toata fiinta si acolo raman.
In 4 septembrie am plecat in Israel. Iata... au trecut deja 4 luni. Dar eu, parca inca nu m-a intors de acolo. Si doar am mai fost in Tara Sfanta!
Ce anume a facut ca aceasta calatorie sa fie altfel?!!!! Se zice ca detaliile fac diferenta. Judecati si voi!!!
- Poate luna septembrie aleasa cu grija de catre organizatori, avand temperaturi numai potrivite pentru calatorie?
- Sau poate grupul format atent de catre organizatori, cu aceleasi preocupari.
- Ori poate conditiile de cazare si masa, selectate cu pricepere de catre organizatori.
- Stiiiu...Traseul gandit de catre organizatori, fluent si fara momente de asteptare.
- Nooo... Lipsa nici unei griji legate de transferul de bagaje, sau intrari la obiectivele istorice, pentru ca s-au ocupat organizatorii...
- Eu cred ca abundenta de informatii, experienta, povestile, legendele si adevarurile istorice, daruite cu generozitate de catre organizatori.
Si reluand ideile pe care tocmai le-am asternut aici, nu pot sa nu constat un numitor comun: ORGANIZATORII
Dar cine sunt acesti organizatori????
Agentia de Turism Marshal. Si ca sa fiu si mai clara, ghidul nostru in aceasta saptamana de cunoastere si introspectie, de relaxare si descoperire, a fost chiar managerul agentiei, d-nul Ion Antonescu. Maresalul cum ii place sa i se spuna. Si pe buna dreptate. Ne-a organizat intr-un fel pe care nu l-am mai intalnit la alte agentii si in alte excursii. Si am facut cateva la viata mea. Profesionalism, dedicare, organizare, punctualitate, siguranta, informatii, umor, decenta, seriozitate, promisiuni onorate. Toate intr-un singur om.
Iata cateva DETALII care fac diferenta. Si pentru care va recomand cu toata asumarea si onestitatea Agentia de Turism Marshal. Si daca veti avea norocul sa il aveti la carma si pe Maresal, atunci excursia nu poate fi decat o reusita.
Tot ceea ce imi doresc este o urmatoare aventura, o noua destinatie, intr-un loc pe care stiu ca Maresalul il va alege cu grija si responsabilitatea rolului pe care si l-a asumat cu seriozitate. Ma las pe mana lui pentru ca stie ce face.

Multumesc Marshal!!! Multumesc Maresale!!!!
Stima, respect, consideratie si pretuire!!!

 

Mihaela Tatu, realizator TV
5 ianuarie 2016

De la Lidia Popa
Multumesc mult

Am plecat in excursia din Israel cu asteptari mari. Ele au fost mult depasite datorita frumusetii locurilor si a felului in care ni le-ati prezentat, datorita atitudinii dumneavoastre ferme dar si prietenoase. Beneficiul cu care m-am intors este inestimabil. Mi-am recapatat bucuria de a trai. Multumesc mult.
Toate cele bune, [...]
Lidia Popa

Stimate Domnule Ion Antonescu,
Israelul este o tara pe care de mult doream sa o vizitam, si eu si sotia mea. Motivele sunt multe si usor de explicat: Ne-am nascut si am crescut cu numele sfintite de pasii Mantuitorului cunoscute, despre care ne-au vorbit parintii nostri, profesorii la scoala, bisericile pe care le-am frecventat si nenumaratele lecturi parcurse...
[articolul complet aici]

Andrei Firica
Scrisoare deschisa

Stimate Domnule Ion Antonescu
Am tot ezitat daca sa va scriu o scrisoare sau o reclamatie. Sunt un vechi client al firmei Marshal (cu care mi-am facut aranjamentele de calatorie si pentru neuitatul popas în Noua Caledonie), asa ca îmi pot permite sa va spun direct ceea ce gîndesc. Mai întîi, o mica lamurire: de cîtiva ani nu mai practic turismul în grup organizat. Si, totusi, am cazut în ispita, acum doi ani, cînd am acceptat, la rugamintile sotiei, sa mergem în Israel...
[articolul complet aici]

Ioan T. Morar
Domnului Ion ANTONESCU si echipei Domniei sale!

Am avut sansa sa ma numar printre calatorii care v-au avut drept ghid si capetenie de drumuri prin istorie in luna mai 2010 intr-un pelerinaj efectuat la locurile sfinte. Trebuie sa traiesti o astfel de experienta care te marcheaza avandu-l indrumator pe dl Antonescu. Pur si simplu, gratie eruditiei, modului de a fi,intuitiei psihologiei grupului de turisti si a unui fermecator stil de a coordona, am suprapus tot ceea ce stiam despre credinta noastra cu adevarurile palpabile din Ierusalim! [articolul complet aici]

Garofina Sologon
Distinse Domnule Antonescu,

Va rog sa primiti, din partea mea si a familiei mele, expresia celor mai sincere si cordiale felicitari pentru programul si derularea excursiei oferite in Tara Sfanta si in Iordania, in perioada 08-14.04.2011. Concentrata, alerta si concisa, in esenta sa, excursia a fost un balsam sufletesc, o baie spirituala impresionanta pentru cunoscatori, un prilej de completare a cunostintelor noastre in domeniu...[articolul complet aici]

Popescu Badea Dorel
Valentina si Mihai L.:

Excursia a fost excelent organizata! Apreciem in mod deosebit talentul d-lui Antonescu de a introduce turistii in atmosfera mirifica a locurilor sfinte si de a detalia istoria lor bogata [...].
Valentina si Mihai L.
Valentina si Mihai L.
Stimate domnule Antonescu,

In urma cu o saptamina eram in drum spre Israel. Stiam prea putine lucruri .Ba mai mult, incercasem sa citesc biografia orasului Ierusalim scrisa de Simon Sebag Montefiore. Am renuntat rapid. Au urmat citeva zile in care am avut ocazia sa vad o o alta lume...[articolul complet aici]

Liliana V.

Ion Dichiseanu:

In primul rand ii multumesc Domnului Antonescu pentru gestul Dumnealui de a-mi oferi aceasta excursie in care am descoperit niste lucruri nemaintalnite (vazand aproape pamantul asta in lungul si-n latul lui), dar ceea ce am vazut si starea de spirit pe care mi-a dat-o si pe care am trait-o din plin, nu am mai intalnit-o niciodata...
[articolul complet aici]

Ion Dichiseanu

Draga Maresale,

În lunga mea viata am avut ocazia sa calc de paisprezece ori Pamântul Fagaduintei, asa încât, atunci când am raspuns invitatiei tale de a ma aventura si a cincisprezecea oara pe urmele lui Isus, marturisesc ca nu ma asteptam la ceva nou, desi eu te cam stiam pe tine si stiam de ce esti în stare...
[articolul complet aici]

Radu Beligan

Maestrul Radu BELIGAN in Israel

   
   
   


Plecari: 8 Aprilie, 13 Mai, 23 Septembrie 2016

670 USD + 400 EUR
/persoana, loc in camera dubla


Domnul Ion Antonescu insoteste grupurile organizate in datele de
8 Aprilie, 13 Mai si 23 Septembrie 2016, de MARSHAL TURISM in ISRAEL.
Inscrieri: 0758105307
.

ZIUA 1
BUCURESTI - TEL AVIV

 

Plecare din Bucuresti, aeroport “Henri Coanda”cu compania EL AL, cursa LY 574, la ora locala 11:10. Prezentare pe aeroport la ora 08:15.
Sosire la Tel Aviv, pe aeroportul Ben Gurion la ora locala 13:45.
Transfer aeroport –hotel METROPOLITAN 4* (Adresa: 15 Trumpeldor Street, Tel Aviv, 63803, Israel, Tel: 0097235192727) Cazare.
Tur al orasului Tel Aviv cu oprire in centru si vizitarea bisericii romano-catolice Sfantul Petru.
Cina si cazare Tel Aviv.

   

ZIUA 2
TEL AVIV – IERUSALIM - TEL AVIV

 
>> tur virtual Panorama Ierusalim
>> tur virtual Biserica Natiunilor
>> tur virtual Via Dolorosa
>> tur virtual Biserica Sf Mormant
>> tur virtual Zidul Plangerii

Desteptarea la 06:30. Mic Dejun. Plecare spre IERUSALIM la 07:30.

Incepem pelerinajul in Ierusalim urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului
(>>
tur virtual) si a Sfintei Cetati-Muntele Maslinilor.
Se viziteaza Biserica Pater Noster (Tatal Nostru) si Biserica "Dominus Flavit" (Domnul a plans).

Se continua cu:
Gradina Getsimani

Biserica Natiunilor (>>
tur virtual), Biserica Maicii Domnului (Mormantul Mariei),
Pestera Getsimani
(locul Tradarii).

Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Vizitarea Cetatii Antonia.
Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa (>> tur virtual) cu cele 14 opriri ale lui Iisus pe Drumul Crucii pana la Sfantul Mormant (>> tur virtual).

Se urca pe Golgota, se viziteaza Piatra ungerii si paraclisele sfinte. Se continua cu vizita la Zidul Plangerii (>> tur virtual).

Vizita pe Mt. Sionului, Foisorul „Cina cea de Taina” si Mormantul marelui rege David.
Vizita la Biserica Romaneasca din Ierusalim.

Retur la Tel Aviv.
Cina si cazare in Tel Aviv, la hotelul METROPOLITAN 4* (Adresa: 15 Trumpeldor Street, Tel Aviv, 63803, Israel, Tel: 0097235192727).

   

ZIUA 3
HAIFA - Mtele TABOR – NAZARETH – CANA - TIBERIAS

 
Muntele Tabor
Mic dejun. Plecare matinala spre Haifa, cel mai mare oras-port la Marea Mediterana, unde se viziteaza Biserica Stela Maris (Steaua Marii) cu altarul asezat deasupra grotei proorocului Ilie Tezviteanul. Privire de ansamblu asupra gradinilor Cultului Bahai asezate pe terase suprapuse pe Mt.Carmel.
Se continua drumul spre Nazareth. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Bunei Vestiri construita pe locul izvorului de unde lua apa Sf Maria. Biserica a fost pictata de fratii Morosanu, intre anii 1977 - 1978. Vizitarea Bisericii Catolice construita pe locul casei Sf. Maria, cea mai mare constructie de cult din Orientul apropiat.
Continuarea drumului spre Afula, oras aflat in centrul tarii- Muntele Tabor. Vizitarea bisericii ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la fata a lui Iisus Hristos. Plecare spre Canaa Galileii, vizitarea Bisericii Ortodoxe (locul unde Iisus Hristos luand parte la o nunta a savarsit minunea de a transforma apa in vin). Deplasare la Yardenit, locul botezului-valea Iordanului. Plecare spre Tiberias, pe langa Marea Galileii.
Cina (cu bauturi incluse) si cazare la hotelul LEONARDO CLUB 4* Tiberias, (adresa: Habanim Street Tiberias 14201, Israel. Tel: 0097246714444).
   

ZIUA 4
TABGHA – CAPERNAUM – QUMRAN - MAREA MOARTA

 
Qumran
Mic dejun. Vizita la muzeul Barca lui Iisus”de la kibutz-ul Ghinosaur. Apoi vizitarea Muntelui Fericirilor, TABGHA (locul unde s-a petrecut minunea hranirii multimii cu 5 paini si 2 pesti) si CAPERANUM (locul unde se afla casa Sf Petru) si continuam pe partea opusa a Marii Galileii la kibutz-ul Ein Ghev (Optional – pranz cu peste sau paste, aprox 20 USD/persoana).
Ne continuam drumul catre Marea Moarta.
Optional: in functie de timp, se intra in orasul Ierihon unde se viziteaza Biserica Romaneasca, Muntele Carantaniei (locul unde Iisus a fost dus de Duh in pustiu pentru a fi ispitit de diavol).

Oprire la Qumran (>> tur virtual - Qumran), Vechiul centru al evreilor esenieni. Continuam drumul pe faleza Marii Moarte, 80km pana la Ein Bokek-frumoasa statiune de la Marea Moarta (>> tur virtual - Marea Moarta), cu ape tamaduitoare in multe afectiuni, mult cautata de turistii din intreaga lume.

Cina si cazare la hotelul DANIEL 5*, Marea Moarta (adresa: Ein Bokek, Dead Sea, 89680, Israel. Tel: 0097299528282)
   

ZIUA 5
MAREA MOARTA - TEL AVIV

 
Eilat
Mic dejun. Timp liber pentru baie in Marea Moarta. Eliberarea camerelor.

Plecare catre pustiul Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf Gheorghe –complex monahal ce dateaza din secolul al VI-lea.
Pe drum, OPTIONAL, intrare in Bethleem pentru vizitarea bisericii ortodoxe unde a avut loc Sfanta Nastere si a bisericii romano-catolice Sfanta Ecaterina.
Continuarea drumului spre Tel Aviv.
Cina si cazare la hotelul METROPOLITAN 4* (Adresa: 15 Trumpeldor Street, Tel Aviv, 63803, Israel, Tel: 0097235192727).
   
ZIUA 6
TEL AVIV- BUCURESTI
 
Tel Aviv

Mic dejun.
Eliberarea camerelor la ora 12:00.
Timp liber la dispozitie (>> tur virtual Gordon Beach).
Transfer la aeroport pt imbarcare cursa El Al LY571 cu destinatia Bucuresti-Otopeni la ora locala 18:05.
Sosire pe aeroportul Bucuresti-Otopeni la ora locala 20:55.

Alte tururi virtuale:
Tel Aviv:
>> Complexul Hatachana || >> Piata Carmel || >> Piata Ceasului din Jaffa || >> Portul Vechi din Jaffa || >> Faleza || >> Mall-ul Azrieli Center || >> Cartierul evreiesc Neve Tzedek || >> Strada Ben Yehuda || >> Piata de vechituri din Jaffa || >> Barul Yoezer din Jaffa || >> Piata Dizengoff ||
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ierusalim: >> Zidul Plangerii || >> Zidul Plangerii - tunelul || >> Poarta Jaffa || >> Podul Gesher HaMeitarim ||
>>
Mall-ul Mamilla || >> Piata Mahaneh Yehuda || >> Biserica Sf Maria Magdalena (I) || >> Biserica Sf Maria Magdalena (II) || >> Biserica Sf Maria Magdalena - exterior || >> Biserica Sf Mormant || >> Turnul lui David - Muzeul de Istorie al Ierusalimului || >> Ierusalim - vedere din Yeshivat HaKotel || >> Orasul vechi - Restaurantul Abu Shukri || >> Orasul vechi - magazin de suveniruri || >> Orasul vechi - Cardo (I) || >> Orasul vechi - Cardo (II) || >> Pestera Sf Ioan Botezatorul - exterior || >> Pestera Sf Ioan Botezatorul - interior || >> Pestera Sf Ioan Botezatorul - vedere de ansamblu || >> Poarta Damascus || >> Cartierul musulman || >> Libraria restaurant si cafenea Tmol Shilshom || >> Biserica Natiunilor - exterior
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sursa tururi virtuale: www.3disrael.com


Plecari: 8 Aprilie, 13 Mai si 23 Septembrie 2016


Tarif:  670 USD + 400 EUR/ persoana, loc in camera dubla

397 USD - supliment camera single

Tarif:  670 USD + 400 EUR si pentru a 3 - a persoana, loc in camera dubla + pat suplimentar (pat pliant)*

* In hotelurile din Israel patul suplimentar pentru a 3-a persoana este numai pat pliant.
Servicii incluse:
- Transport aerian cu compania EL AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
- taxe de aeroport
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- 5 nopti cazare in camera dubla standard in regim demipensiune (mic dejun si cina, ambele tip bufet) astfel:
* 3 nopti la hotelul METROPOLITAN 4* Tel Aviv (http://www.hotelmetropolitan.co.il), camere Superioare (renovate)
* 1 noapte la hotelul LEONARDO CLUB 4* Tiberias (www.leonardo-hotels.com/israel-hotels/tiberias-hotels/leonardo-club-hotel-tiberias); cina All Inclusive ( include si bauturi: apa, bere, vin alb si rosu, cafea)
* 1 noapte la hotelul DANIEL 5* Marea Moarta (http://english.tamareshotels.co.il/daniel-dead-sea-hotel.html)
- transport cu autocar modern (cu aer conditionat), conform programului.
- ghid vorbitor de limba romana
- intrarile la obiectivele turistice prevazute in program (Biserica Tatal Nostru din Ierusalim, Muntele Tabor, Capernaum, Barca lui Iisus, Biserica Sf Gheorghe - Hozeva).
- tips (35 EUR / persoana).

Servicii neincluse:

- Mese suplimentare, bauturi;
- Asigurare medicala (este posibila incheierea acesteia numai pt persoanele cu varsta 1-69 ani), este recomandata.

Observatii:
Plecari: 8 Aprilie, 13 Mai si 23 Septembrie 2016

* Grup de minimum 30 de persoane.
* In functie de programul festivitatilor si posibilitatilor de participare, se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau se vor inlocui partial unele vizite in functie de masurile de securitate.
* Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Israel.

Acte necesare pentru calatorie:

- copie dupa pasaport (doar pagina principala cu fotografia) - pasaportul trebuie sa fie valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara (persoanele care au viza pentru  Liban, Siria, Irak, Arabia Saudita trebuie sa isi schimbe pasaportul).

Conditii de anulare / penalizari:
a) 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile - 45 zile inaintea plecarii; 
b) 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
c) 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
d) 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
IMPORTANT! Va recomandam sa incheiati o Asigurare STORNO de calatorie care poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare.

Termenul limita de inscriere:
- 30 de zile inainte de data de plecare.

* Programul actiunii poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

NOTA: Autoritatile Israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice;
MARSHAL TURISM NU ESTE RASPUNZATOARE
pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior plecarii si nu ramburseaza suma achitata aferenta programului; Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

SFATURI UTILE PENTRU TURISTI:
- Se recomanda pantofi sport, cu talpa joasa, cat mai comozi (cel putin pentru o zi este mult de mers pe jos, de urcat si coborat, iar terenul este accidentat).
- Pentru locurile de pelerinaj se cere tinuta decenta (nu maieu, nu bluze fara maneci, nu pantaloni sau fuste scurte), si de preferat, pentru doamne, sa aiba la indemana o sapca sau un batic pentru acoperirea capului- pt. vizitarea Sfantului Mormant in Ierusalim nu se admite femeilor intrarea cu capul descoperit.
- Acatistele (biletelele) se fac seara la hotel (NU in autocar) si se pot pune la altarul din stanga in Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim. De asemenea, se pun la Biserica Romaneasca din Ierusalim si la Muntele Tabor.
- La Zidul Plangerii pun acatiste doar evreii!!!
- Icoane, apa sfintita, mir, cruciulite se cumpara doar de la biserici! In magazine, bazar sau pe strada indiferent de ce se spune, ele nu sunt sfintite, deci nu au nici o valoare.
- Cursul de schimb, aproximativ: 1 EUR = 4.12 ILS; 1 USD = 3.90 ILS, dar pe strada sau in bazar pentru o sticla de apa, suc…se considera 1 EUR= 5-6 secheli. Cele mai bune si ieftine fructe se gasesc in souk (piata) in Tel Aviv.
- Pentru orice cumparatura efectuata in Israel de minim 100 USD se returneaza TVA-ul la plecare, de pe aeroport. Pentru a recupera TVA-ul trebuie sa pastrati ambalajul de la respectivul magazin precum si foaia de rambursare TVA (pe care o cereti de la magazin cand platiti o suma mai mare de 100 USD). Obiectele pentru care doriti returnarea TVA-ului este bine sa le puneti in ambalajul original in bagajul de mana si dupa ce ati facut check-in pe aeroport inainte de intrarea in Duty Free in stanga este biroul de Returnare TVA. Daca aveti obiecte voluminoase si sunt in bagajul mare (de cala) atunci la intrarea in aeroport, inainte de check in exista un birou de Returnare TVA. Se deschide bagajul, aratati obiectul si factura , se returneaza TVA-ul, va luati bagajul si mergeti la control spre check-in.
- Cele mai bune suveniruri si cel mai propice moment de cumparaturi (suveniruri) este in Bethleem, la magazin dupa vizitarea Bisericii Nasterii Domnului, cand tot grupul sta la cumparaturi, precum si la Biserica Ortodoxa (locul Schimbarii la Fata a lui Iisus Hristos) de pe Muntele Tabor si Biserica Romaneasca din Ierusalim.
- In Ierusalim, la Mormantul Sfant, este recomandat sa NU cumparati suveniruri, este f.f. aglomerat, multi copii arabi se tin scai de dvs si se pierde foarte mult timp; in plus, produsele sunt de duzina, mai scumpe si nesfintite.
- In Ierusalim, datorita stradutelor mici si inguste si aglomeratiei foarte mari, atentie!!! la bagaje, camere de filmat, portofele. NU schimbati bani pe strada oricat de atractiv vi s-ar parea cursul de schimb, va pacalesc cand numara banii.
- Cumparaturile trebuie puse in bagajul de cala, insa va recomandam ca produsele precum hartile, cartile, materialele despre Israel sau alte produse primite de la partenerul nostru local sa le puneti la bagajul de mana.
- Cel mai bine se schimba banii la casele de schimb din Tel Aviv.
- De recomandat: sa aveti la dvs si monede de 1 EUR pentru apa, suc in timpul excursiilor.
- In toate magazinele de suveniruri, mai putin in biserici, NEGOCIATI pretul care vi se spune. S-ar putea sa aveti placuta surpriza sa obtineti reduceri si de 80% din pretul initial.
- NU va lasati bagajele nesupravegheate in holul hotelului!
- In ziua de Shabat nu functioneaza decat un singur lift al hotelului.
- NU cumparati nimic de la comerciantii arabi, riscati sa fiti inselati si sa va fie furate bunurile!
- NU lasati in camera obiecte de valoare!
- In autocar nu se fumeaza, nu se mananca si nu se vorbeste la telefon!
- Va recomandam sa aveti in bagaj costum de baie.

In cazul in care va rataciti de grup in Ierusalim: autocarul este parcat la iesirea de la Zidul Plangerii, la poarta Marocanilor, iar de acolo autocarul pleaca in jurul orei 15:30 la Biserica Romaneasca din Ierusalim:
 
Asezamantul Romanesc din Ierusalim
adresa: Biserica Ortodoxa Romana, 46 Shivtei Israel
Str., 95105, Jerusalem, Israel.
Nr. tel: 00972 26 26 30 34 - Secretariat
Nr. tel: 00972 54 74 95 45 7


Deplasare la Yardenit, locul Botezului-Valea Iordanului
Pentru a evita orice neintelegere sau situatie stanjenitoare, va rugam sa respectati urmatoarele instructiuni, care vor asigura un protocol corect:

- Botezul, sau scufundarea in apa, este permis numai in robe albe de botez.
- Costumele de baie, hainele obisnuite sau nuditatea sunt interzise.
- Schimbul hainelor obisnuite cu robele albe de botez se face numai in cabinele de schimb (vestiare).
- In cazul in care pelerinii au imprumutat sau au cumparat o roba alba de botez de la Yardenit, intrarea la vestiare este gratuita. Vestiarele includ dusuri si toalete. In cazul in care pelerinii isi aduc propria roba alba de botez, intrarea la vestiar este de 1,50 USD. Intrarea la toaleta este 0,25 USD.
- Este interzis a se parasi zona in care se face botezul pentru a inota in Raul Iordan, in acest loc sfant.
- De obicei, unul dintre reprezentantii Yardenit va va asista in gasirea unui bazin deschis pentru botez.
Marshal Turism  

Marshal Turism va ofera cele mai bune tarife si disponibilitati imediate prin urmatoarele sisteme de rezervari online:
Amadeus, GTA, Dertour, Meier's, Kuoni UK, Hotelbeds, ATI, Bonotel, Restel, Miki Travel, Go Global, Olympia-Europe, 6Tour.it, Alpha-Travel.de, Booking.com, Expedia, Agoda
Top Taguri


destinatii exotice
Pachete de weekend Luna de miere
Pelerinaj Israel
Bilete de avion Circuite
Chartere Croaziere

Book now Powered by Booking.com

Aici primim reclamatiile dvs

Vacanta ta pe banii altora!

MARSHAL TURISM
certificata ISO 9001:2008
CERTIND
Certificat nr. 7794 C