Pelerinaj Israel - Marea Mediterana, Marea Galileii si Marea Moarta
Domnul Ion Antonescu insoteste grupul organizat in data de
23 Septembrie 2016, de MARSHAL TURISM in ISRAEL. Inscrieri: 0758105307
.

Certificate of Appreciation as a Tourism Goodwill Ambassador For Israel

Click pe poza pentru a o mari>> PERSONALITATI care au participat la pelerinajele in Israel organizate de Marshal Turism intre anii 2005 - 2011 [detalii]
Impresii Pelerinaj Israel! Vezi mai multe impresii chiar AICI!
RAZVAN THEODORESCU
Profesor universitar Membru al Academiei Romane
Domnului
ION ANTONESCU
Presedinte "Marshal Turism"
B-dul Unirii 20, Sector 4 Bucuresti
Iubite domnule Antonescu,
Sunt dintre cei care au calatorit de mai multe ori la Locurile Sfinte din Orient, inarmat fiind cu nu putine cunostinte despre antica civilizatie a Palestinei, despre spiritualitatea cea veche a mozaismului, a crestinismului si a Islamului deopotriva. Cred, fara orgoliu, ca mai sunt si unul dintre acei romani care s-au aplecat cu atentie asupra trecutului si a monumentelor Iudeii, Samariei sau Galileii, ale Ierusalimului, Bethleemului, Taborului...
[articolul complet aici]

Razvan Theodorescu
Omul sfinteste locul!
Zicerea asta mai batrana decat mintea care a scornit-o pandeste devenirea omeneasca indiferent de limba sau semnele in care s-a chibzuit.
Da, fiecare treapta a devenirii noastre, mai mult sau mai putin constienti de ce ni se intampla, a dus in carca ei multimilenara targa asta de bucurie si necaz care ne poarta mainele zilelelor si noptilor noastre catre...mai maine.
Nu cred ca s-ar gasi un om intreg la minte care sa ma contrazica cu argumente hotaratoare in aceasta, pana la urma banala, asertiune general-acceptata... [articolul complet aici]

Mircea Albulescu
Sa vizitezi locurile sfinte alaturi de domnul Antonescu si compania sa, Marshal Turism si sa ai parte de o organizare ireprosabila a fost un lucru nu numai onorant pentru familia Sinulescu ci si un act de mare cultura, tinand cont ca la carma acestei superbe vizite se afla chiar distinsul domn si om de mare acuratete sufleteasca, Ion Antonescu...
[articolul complet aici]

Benone Sinulescu  
Stimate Domnule Ion Antonescu,
Distinse Mareshal,
Proaspat revenit din fabuloasa deplasare in tinuturile sacre ale Orientului, doresc si pe aceasta cale sa va exprim profunda gratitudine pentru prilejul oferit, prin amabilitatea domniei voastre, de a cunoaste, la fata locului, vestigiile legate de aparitia crestinismului pe planeta noastra...
[articolul complet aici]

Gheorghe Dinica

Cristian Brancu si Oana Turcu

Ion Antonescu este omul care a intruchipat cel mai frumos vis al vietii noastre. Si Marshal Turism a pus in pagina acest vis, cu un profesionalism nascut din perfectionismul nemaintalnit al acestui om, facut pentru turism si crescut pentru a aduce fericire oamenilor frumosi. Casatoria noastra s-a petrecut in Israel, acolo unde Ion Antonescu este cu siguranta cele mai avizat ghid si specialist care exista, poate, in Europa. Cand alegi sa te casatoresti departe de casa, totul trebuie sa fie perfect. Si a fost perfect, cu servicii ideale, potrivite pentru un moment unic al vietii. Pentru ca totul a iesit atat de frumos, tot cu Ion Antonescu am ales sa mergem sa ne botezam pruncul in aceleasi locuri. De atunci, frumoase aniversari ale vietii noastre au fost insotite de sfaturile si serviciile unei agentii care propune un alt stil de a calatori. Unul atent la toate detaliile. Minunat.

Cristian Brancu si Oana Turcu, realizatori TV

Dana Savuica

Mi s-a garantat o experienta unica si asta am simtit din prima zi. Marshal Turism iti da toate sfaturile utile de la ce sa iei in bagaje pana la locatiile unde poti face shopping cu suveniruri la preturi corecte, de unde sa cumperi fructe, cum sa negociezi cu comerciantii, istoricul fiecarui obiectiv turistic iar ghidul este chiar dl. Ion Antonescu, care este o Enciclopedie vie.http://okmagazine.ro/lifestyle/dana-savuica-in-israel-fotovideo/index.html
http://www.agentiadepresamondena.com/dana-savuica-vacanta-in-tara-sfanta-inainte-de-paste/
http://femeide10.ro/viata-este-o-calatorie

Dana Savuica, fotomodel si realizator TV


Maria Andrei

Ierusalimul are foarte multe obiective importante de vazut, dar cred ca le-am vizitat pe cele semnificative…
Dupa aceasta experienta insa, pot spune cu mana pe inima ca este recomandat ca astfel de itinerare sa le faci cu o agentie specializata. Vei scapa de trauma statului la coada – agentiile au parte de un tratament special –, dar vei capata si o gramada de sfaturi utile chiar la fata locului si pe care le poti afla doar de la cei care se confrunta in mod repetat cu aceasta destinatie. In plus, este reconfortant ca un ghid cu experienta ca Dl. Antonescu – directorul Marshal Turism, sa faca un rezumat la cantitatea uriasa de informatii cu care te confrunti la fiecare obiectiv pe care il vizitezi… si sunt multe pe lista!

http://www.maria-andrei.ro/2016/04/25/israel/

Maria Andrei, blogger


Ovidiu Zarã
De mic copil l-am rugat mereu pe Dumnezeu sã îmi ajute mãcar ca mãcar o datã în viatã sã îmi cãlãuzeascã pasii în Tara Sfântã. Anul acesta, dupã 46 de ani de viatã, ruga mi-a fost ascultatã si, gratie invitatiei domnului Ion Antonescu am putut vizita locurile sfinte din Ierusalim, Bethleem, Nazareth, Cana, Tiberias, Tabgha, Capernaum, Qumran, Muntele Tabor sau Hozeva.

Nu pot exprima în cuvinte sentimentele unice pe care le-am trãit vreme de sase zile... Acolo, pe Pamantul Sfânt al Israelului, am redescoperit calea pe care trebuie sã o urmez în viatã. Am simtit cu tãrie cã rugãciunile mele au fost ascultate... Acolo i-am simtit pe Dumnezeu si pe Fiul Sãu, Iisus Hristos, în sufletul meu.... Cuvintele sunt mult prea sãrace pentru a dezvãlui emotiile trãite la Mormântul Sfânt ...

De la domnul Ion Antonescu, un OM de o mare curãtenie sufleteascã si de o culturã senzationalã, am învãtat în acest pelerinaj fabulos: pentru a primi în viatã trebuie sã dãruiesti din suflet semenilor tãi, fãrã a astepta vreo recompensã.

Vã sunt profund recunoscãtor tot restul vietii mele, domnule Ion Antonescu, pentru cã am avut onoarea de a fi invitatul Domniei Voastre într-o cãlãtorie irepetabilã care mi-a întãrit credinta în Dumnezeu si mi-a purificat sufletul.

Dumnezeu sã vã dea sãnatate, viatã lungã si zile senine alãturi de cei dragi sufletului Dumneavoastrã, pentru a putea face si alti oameni fericiti.

Cu recunostintã si deosebit respect,

ec. Ovidiu Zarã (jurnalist)
14 septembrie 2015


Mircea N. Stoian
Stimate domnule Ion Antonescu,

Exista în viata mea câtiva oameni carora le datorez mult si multe.
De câteva zile si dumneavoastra va aflati pe acesta lista extrem de scurta, a celor care beneficiaza de multumirile adânci ale inimii mele, ale mintii mele. Pelerinajul de la Ierusalim din luna septembrie 2015 a fost un balsam pentru sufletul meu. Profetic si oportun. Nu credeam sa pot apuca în viata asta sa pot sa vad câte am vazut în patru zile în conditii perfecte de organizare. Sincer, va admir si va invidiez. Va admir pentru cultura dumneavoastra vasta si profunda, pentru sutele de informatii pe care le oferiti cu generozitate celor care vremelnic sau nu, va stau în preajma. Va invidiez pentru faptul ca aveti puterea sa dati mai departe din ceea ce stiti celor avizi de cultura si pentru faptul ca aveti posibilitatea sa respirati aerul sfânt al Ierusalimului de câteva ori pe an.
Va multumesc înca data penru abnegatie, pentru rabdare, pentru organizarea impecabila a pelerinajului, pentru ceea ce ne-ati spus, pentru ce ne-ati aratat, pentru modul impecabil în care ati condus grupul, dar mai ales pentru imensa bucurie de a revedea locuri de care sunt legat tainic si profund. Adica pentru tot. Dumnezeu sa va ajute, sa va binecuvinteze si sa va apere, pentru ca de oameni ca dumneavoastra avem întotdeuna nevoie.

Mircea N. Stoian, om, actor, ziarist
16 septembrie 2015
Mihaela Tatu
Multumesc Marshal!!! Multumesc Maresale!!!!
Au trecut deja 4 luni........
Fiecare loc din aceasta lume are unicitatea si energia lui. Acesta este motivul pentru care imi place sa calatoresc. Pentru ca sufletul meu sa descopere singur aceste minuni ale creatiei divine. Si totusi, unele te patrund in toata fiinta si acolo raman.
In 4 septembrie am plecat in Israel. Iata... au trecut deja 4 luni. Dar eu, parca inca nu m-a intors de acolo. Si doar am mai fost in Tara Sfanta!
Ce anume a facut ca aceasta calatorie sa fie altfel?!!!! Se zice ca detaliile fac diferenta. Judecati si voi!!!
- Poate luna septembrie aleasa cu grija de catre organizatori, avand temperaturi numai potrivite pentru calatorie?
- Sau poate grupul format atent de catre organizatori, cu aceleasi preocupari.
- Ori poate conditiile de cazare si masa, selectate cu pricepere de catre organizatori.
- Stiiiu...Traseul gandit de catre organizatori, fluent si fara momente de asteptare.
- Nooo... Lipsa nici unei griji legate de transferul de bagaje, sau intrari la obiectivele istorice, pentru ca s-au ocupat organizatorii...
- Eu cred ca abundenta de informatii, experienta, povestile, legendele si adevarurile istorice, daruite cu generozitate de catre organizatori.
Si reluand ideile pe care tocmai le-am asternut aici, nu pot sa nu constat un numitor comun: ORGANIZATORII
Dar cine sunt acesti organizatori????
Agentia de Turism Marshal. Si ca sa fiu si mai clara, ghidul nostru in aceasta saptamana de cunoastere si introspectie, de relaxare si descoperire, a fost chiar managerul agentiei, d-nul Ion Antonescu. Maresalul cum ii place sa i se spuna. Si pe buna dreptate. Ne-a organizat intr-un fel pe care nu l-am mai intalnit la alte agentii si in alte excursii. Si am facut cateva la viata mea. Profesionalism, dedicare, organizare, punctualitate, siguranta, informatii, umor, decenta, seriozitate, promisiuni onorate. Toate intr-un singur om.
Iata cateva DETALII care fac diferenta. Si pentru care va recomand cu toata asumarea si onestitatea Agentia de Turism Marshal. Si daca veti avea norocul sa il aveti la carma si pe Maresal, atunci excursia nu poate fi decat o reusita.
Tot ceea ce imi doresc este o urmatoare aventura, o noua destinatie, intr-un loc pe care stiu ca Maresalul il va alege cu grija si responsabilitatea rolului pe care si l-a asumat cu seriozitate. Ma las pe mana lui pentru ca stie ce face.

Multumesc Marshal!!! Multumesc Maresale!!!!
Stima, respect, consideratie si pretuire!!!
Mihaela Tatu, realizator TV
5 ianuarie 2016


Multumesc, Ion Antonescu, pentru sansa de a-l cauta pe Dumnezeu si pentru bucuria de a-l gasi in mine

Aprilie in Tara Sfanta
Sase zile in Israel cu Agentia Marshal fac cat un voiaj in jurul lumii. Ion Antonescu este un neobosit povestitor, un fin cunoscator al locurilor si oamenilor din Tara Sfanta. In fiecare zi, traseele ne erau pregatite din timp prin descrieri amanuntite ale faptelor istorice si biblice pe care Ion Antonescu le relata cu calm si, uneori cu umor, in timp ce autocarul rula pe sosele impecabile. Inca din prima zi, s-a aruncat provocarea catre toti turistii. Cine raspunde corect la zece intrebari din ceea ce s-a vazut, vizitat si povestit, castiga 1000 de dolari sau intreaga admiratie a grupului… In toate cele sase zile, Ion Antonescu a impresionat intreaga audienta prin multimea si diversitatea informatiilor pe care le-a transmis cu pasiune si dedicatie.
Nu voi descrie pas cu pas calatoria pentru ca va invit sa o faceti personal. Dar voi atrage atentia asupra catorva locuri si va voi da cateva sfaturi. Mai intai, va invit sa aveti in bagaje tinute decente, rochii sau fuste cat mai lungi, saluri generoase, incaltaminte usoara si cat mai putine farduri. E un voiaj care impune o anumita tinuta care exprima respect fata de locurile sfinte prin care treceti. Nu trebuie interpretata aceasta sugestie ca pe o invitatie la neglijenta. Locurile prin care se trece in Israel impun o rigoare a bunului simt...... ...Ion Antonescu ne-a spus ca la Tel Aviv se mananca cel mai bun peste si cele mai bune fructe de mare. Si noi nu l-am crezut, l-am verificat… Daca veti merge cu Marshal in pelerinaj, ascultati-l pe Ion Antonescu. Emotiile sunt ale dumneavoastra, informatiile vin de la el.

Sase zile in Israel fac tot atat cat toate zilele necesare inconjurului lumii. Calatoria in Tara Sfanta este o experienta esentiala pe care orice muritor este dator sa o traiasca.

La iesirea noastra din Bethleem am vazut un curcubeu care s-a imprimat pentru totdeauna in sufletul nostru.Articolul integral il puteti citi aici:
http://femeide10.ro/voiajul-pe-care-trebuie-sa-il-faci-o-data-in-viata-insemnarile-de-calatorie-ale-realizatorului-tv-dana-deac/

Dana Deac
, realizator TV

Stimate domnule Antonescu,

La despartirea noastra de pe aeroport, am fost profund impresionat de grupul din care am facut parte.
Era despartirea unor prieteni, a unor oameni care parca se cunosteau de cand lumea, care se imbratisau si se pupau, care se bucurau de faptul ca afectiunea dumneavoastra a fost liantul acestei excursii si care aveau in ochi regretul incheierii unei saptamani splendide.
Ati reusit aceasta performanta cu noi care, daca la pornire, cu putine exceptii, nu ne cunosteam unii cu altii, in final eram o familie de peste 30 de persoane.
Sunteti o enciclopedie!
Ne-ati fascinat prin detaliile istorice despre locurile sfinte prin care ne-am perindat in Israel si ca un parinte al grupului, chiar daca unii dintre noi avem o varsta inaintata. Asa de mult m-a marcat excursia aceasta, incat o povestesc tuturor cunoscutilor mei, recomandand-o din tot sufletul.
Totodata sunt fericit ca mi-ati oferit posibilitatea de a-mi lansa romanul ”Asta-i viata”, la Tel Aviv.
Cu deosebita stima si multumiri,

Grigore Gonta, regizor

Ion Dichiseanu:
In primul rand ii multumesc Domnului Antonescu pentru gestul Dumnealui de a-mi oferi aceasta excursie in care am descoperit niste lucruri nemaintalnite (vazand aproape pamantul asta in lungul si-n latul lui), dar ceea ce am vazut si starea de spirit pe care mi-a dat-o si pe care am trait-o din plin, nu am mai intalnit-o niciodata...
[articolul complet aici]
Ion Dichiseanu

Draga Maresale,
În lunga mea viata am avut ocazia sa calc de paisprezece ori Pamântul Fagaduintei, asa încât, atunci când am raspuns invitatiei tale de a ma aventura si a cincisprezecea oara pe urmele lui Isus, marturisesc ca nu ma asteptam la ceva nou, desi eu te cam stiam pe tine si stiam de ce esti în stare...
[articolul complet aici]Radu Beligan

Maestrul Radu BELIGAN in Israel

   
   
   


Plecare: 23 Septembrie 2016

670 USD + 400 EUR
/persoana, loc in camera dubla


Domnul Ion Antonescu insoteste grupul organizat in data de
23 Septembrie 2016, de MARSHAL TURISM in ISRAEL.
Inscrieri: 0758105307
.

ZIUA 1
BUCURESTI - TEL AVIV

 

Plecare din Bucuresti, aeroport “Henri Coanda”cu compania EL AL, cursa LY 574, la ora locala 11:10. Prezentare pe aeroport la ora 08:15.
Sosire la Tel Aviv, pe aeroportul Ben Gurion la ora locala 13:45.
Transfer aeroport –hotel METROPOLITAN 4* (Adresa: 15 Trumpeldor Street, Tel Aviv, 63803, Israel, Tel: 0097235192727) Cazare.
Tur al orasului Tel Aviv cu oprire in centru si vizitarea bisericii romano-catolice Sfantul Petru.
Cina si cazare Tel Aviv.

   

ZIUA 2
TEL AVIV – IERUSALIM - TEL AVIV

 
>> tur virtual Panorama Ierusalim
>> tur virtual Biserica Natiunilor
>> tur virtual Via Dolorosa
>> tur virtual Biserica Sf Mormant
>> tur virtual Zidul Plangerii

Desteptarea la 06:30. Mic Dejun. Plecare spre IERUSALIM la 07:30.

Incepem pelerinajul in Ierusalim urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului
(>>
tur virtual) si a Sfintei Cetati-Muntele Maslinilor.
Se viziteaza Biserica Pater Noster (Tatal Nostru) si Biserica "Dominus Flavit" (Domnul a plans).

Se continua cu:
Gradina Getsimani

Biserica Natiunilor (>>
tur virtual), Biserica Maicii Domnului (Mormantul Mariei),
Pestera Getsimani
(locul Tradarii).

Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Vizitarea Cetatii Antonia.
Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa (>> tur virtual) cu cele 14 opriri ale lui Iisus pe Drumul Crucii pana la Sfantul Mormant (>> tur virtual).

Se urca pe Golgota, se viziteaza Piatra ungerii si paraclisele sfinte. Se continua cu vizita la Zidul Plangerii (>> tur virtual).

Vizita pe Mt. Sionului, Foisorul „Cina cea de Taina” si Mormantul marelui rege David.
Vizita la Biserica Romaneasca din Ierusalim.

Retur la Tel Aviv.
Cina si cazare in Tel Aviv, la hotelul METROPOLITAN 4* (Adresa: 15 Trumpeldor Street, Tel Aviv, 63803, Israel, Tel: 0097235192727).

   

ZIUA 3
HAIFA - Mtele TABOR – NAZARETH – CANA - TIBERIAS

 
Muntele Tabor
Mic dejun. Plecare matinala spre Haifa, cel mai mare oras-port la Marea Mediterana, unde se viziteaza Biserica Stela Maris (Steaua Marii) cu altarul asezat deasupra grotei proorocului Ilie Tezviteanul. Privire de ansamblu asupra gradinilor Cultului Bahai asezate pe terase suprapuse pe Mt.Carmel.
Se continua drumul spre Nazareth. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Bunei Vestiri construita pe locul izvorului de unde lua apa Sf Maria. Biserica a fost pictata de fratii Morosanu, intre anii 1977 - 1978. Vizitarea Bisericii Catolice construita pe locul casei Sf. Maria, cea mai mare constructie de cult din Orientul apropiat.
Continuarea drumului spre Afula, oras aflat in centrul tarii- Muntele Tabor. Vizitarea bisericii ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la fata a lui Iisus Hristos. Plecare spre Canaa Galileii, vizitarea Bisericii Ortodoxe (locul unde Iisus Hristos luand parte la o nunta a savarsit minunea de a transforma apa in vin). Deplasare la Yardenit, locul botezului-valea Iordanului. Plecare spre Tiberias, pe langa Marea Galileii.
Cina (cu bauturi incluse) si cazare la hotelul LEONARDO CLUB 4* Tiberias, (adresa: Habanim Street Tiberias 14201, Israel. Tel: 0097246714444).
   

ZIUA 4
TABGHA – CAPERNAUM – QUMRAN - MAREA MOARTA

 
Qumran
Mic dejun. Vizita la muzeul Barca lui Iisus”de la kibutz-ul Ghinosaur. Apoi vizitarea Muntelui Fericirilor, TABGHA (locul unde s-a petrecut minunea hranirii multimii cu 5 paini si 2 pesti) si CAPERANUM (locul unde se afla casa Sf Petru) si continuam pe partea opusa a Marii Galileii la kibutz-ul Ein Ghev (Optional – pranz cu peste sau paste, aprox 20 USD/persoana).
Ne continuam drumul catre Marea Moarta.
Optional: in functie de timp, se intra in orasul Ierihon unde se viziteaza Biserica Romaneasca, Muntele Carantaniei (locul unde Iisus a fost dus de Duh in pustiu pentru a fi ispitit de diavol).

Oprire la Qumran (>> tur virtual - Qumran), Vechiul centru al evreilor esenieni. Continuam drumul pe faleza Marii Moarte, 80km pana la Ein Bokek-frumoasa statiune de la Marea Moarta (>> tur virtual - Marea Moarta), cu ape tamaduitoare in multe afectiuni, mult cautata de turistii din intreaga lume.

Cina si cazare la hotelul DANIEL 5*, Marea Moarta (adresa: Ein Bokek, Dead Sea, 89680, Israel. Tel: 0097299528282)
   

ZIUA 5
MAREA MOARTA - TEL AVIV

 
Eilat
Mic dejun. Timp liber pentru baie in Marea Moarta. Eliberarea camerelor.

Plecare catre pustiul Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf Gheorghe –complex monahal ce dateaza din secolul al VI-lea.
Pe drum, OPTIONAL, intrare in Bethleem pentru vizitarea bisericii ortodoxe unde a avut loc Sfanta Nastere si a bisericii romano-catolice Sfanta Ecaterina.
Continuarea drumului spre Tel Aviv.
Cina si cazare la hotelul METROPOLITAN 4* (Adresa: 15 Trumpeldor Street, Tel Aviv, 63803, Israel, Tel: 0097235192727).
   
ZIUA 6
TEL AVIV- BUCURESTI
 
Tel Aviv

Mic dejun.
Eliberarea camerelor la ora 12:00.
Timp liber la dispozitie (>> tur virtual Gordon Beach).
Transfer la aeroport pt imbarcare cursa El Al LY571 cu destinatia Bucuresti-Otopeni la ora locala 18:05.
Sosire pe aeroportul Bucuresti-Otopeni la ora locala 20:55.

Alte tururi virtuale:
Tel Aviv:
>> Complexul Hatachana || >> Piata Carmel || >> Piata Ceasului din Jaffa || >> Portul Vechi din Jaffa || >> Faleza || >> Mall-ul Azrieli Center || >> Cartierul evreiesc Neve Tzedek || >> Strada Ben Yehuda || >> Piata de vechituri din Jaffa || >> Barul Yoezer din Jaffa || >> Piata Dizengoff ||
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ierusalim: >> Zidul Plangerii || >> Zidul Plangerii - tunelul || >> Poarta Jaffa || >> Podul Gesher HaMeitarim ||
>>
Mall-ul Mamilla || >> Piata Mahaneh Yehuda || >> Biserica Sf Maria Magdalena (I) || >> Biserica Sf Maria Magdalena (II) || >> Biserica Sf Maria Magdalena - exterior || >> Biserica Sf Mormant || >> Turnul lui David - Muzeul de Istorie al Ierusalimului || >> Ierusalim - vedere din Yeshivat HaKotel || >> Orasul vechi - Restaurantul Abu Shukri || >> Orasul vechi - magazin de suveniruri || >> Orasul vechi - Cardo (I) || >> Orasul vechi - Cardo (II) || >> Pestera Sf Ioan Botezatorul - exterior || >> Pestera Sf Ioan Botezatorul - interior || >> Pestera Sf Ioan Botezatorul - vedere de ansamblu || >> Poarta Damascus || >> Cartierul musulman || >> Libraria restaurant si cafenea Tmol Shilshom || >> Biserica Natiunilor - exterior
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sursa tururi virtuale: www.3disrael.com

Plecare: 23 Septembrie 2016

Tarif:  670 USD + 400 EUR/ persoana, loc in camera dubla

397 USD - supliment camera single

Tarif:  670 USD + 400 EUR si pentru a 3 - a persoana, loc in camera dubla + pat suplimentar (pat pliant)*

* In hotelurile din Israel patul suplimentar pentru a 3-a persoana este numai pat pliant.
Servicii incluse:
-Transport aerian cu compania EL AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
-taxe de aeroport
-transfer aeroport-hotel-aeroport
-5 nopti cazare in camera dubla standard in regim demipensiune (mic dejun si cina, ambele tip bufet) astfel:
* 3 nopti la hotelul METROPOLITAN 4* Tel Aviv (http://www.hotelmetropolitan.co.il), camere Superioare (renovate)
* 1 noapte la hotelul LEONARDO CLUB 4* Tiberias (www.leonardo-hotels.com/israel-hotels/tiberias-hotels/leonardo-club-hotel-tiberias); cina All Inclusive ( include si bauturi: apa, bere, vin alb si rosu, cafea)
* 1 noapte la hotelul DANIEL 5* Marea Moarta (http://english.tamareshotels.co.il/daniel-dead-sea-hotel.html)
-transport cu autocar modern (cu aer conditionat), conform programului.
-ghid vorbitor de limba romana
-intrarile la obiectivele turistice prevazute in program (Biserica Tatal Nostru din Ierusalim, Muntele Tabor, Capernaum, Barca lui Iisus, Biserica Sf Gheorghe - Hozeva).
-tips (35 EUR / persoana).

Servicii neincluse:
-Mese suplimentare, bauturi;
-Asigurare medicala (este posibila incheierea acesteia numai pt persoanele cu varsta 1-69 ani), este recomandata.

Observatii:
Plecare: 23 Septembrie 2016
* Grup de minimum 30 de persoane.
* In functie de programul festivitatilor si posibilitatilor de participare, se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau se vor inlocui partial unele vizite in functie de masurile de securitate.
* Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Israel.

Acte necesare pentru calatorie:

- copie dupa pasaport (doar pagina principala cu fotografia) - pasaportul trebuie sa fie valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara (persoanele care au viza pentru Liban, Siria, Irak, Arabia Saudita trebuie sa isi schimbe pasaportul).
- persoanele care calatoresc cu pasaport temporar trebuie sa aiba asupra lor si cartea de identitate
Conditii de anulare / penalizari:
a) 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 65 zile - 45 zile inaintea plecarii;
b) 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile - 30 zile inaintea plecarii;
c) 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
d) 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
IMPORTANT! Va recomandam sa incheiati o Asigurare STORNO de calatorie care poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare.

Termenul limita de inscriere:

- 30 de zile inainte de data de plecare.
* Programul actiunii poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale. NOTA: Autoritatile Israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice;
MARSHAL TURISM NU ESTE RASPUNZATOARE
pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior plecarii si nu ramburseaza suma achitata aferenta programului; Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

SFATURI UTILE PENTRU TURISTI! VA RUGAM SA LE CITITI CU MARE ATENTIE!

In cazul in care va rataciti de grup in Ierusalim: autocarul este parcat la iesirea de la Zidul Plangerii, la poarta Marocanilor, iar de acolo autocarul pleaca in jurul orei 15:30 la Biserica Romaneasca din Ierusalim:
Asezamantul Romanesc din Ierusalim
adresa: Biserica Ortodoxa Romana, 46 Shivtei Israel
Str., 95105, Jerusalem, Israel.
Nr. tel: 00972 26 26 30 34 - Secretariat
Nr. tel: 00972 54 74 95 45 7

Deplasare la Yardenit, locul Botezului-Valea Iordanului
Pentru a evita orice neintelegere sau situatie stanjenitoare, va rugam sa respectati urmatoarele instructiuni, care vor asigura un protocol corect:
- Botezul, sau scufundarea in apa, este permis numai in robe albe de botez.
- Costumele de baie, hainele obisnuite sau nuditatea sunt interzise.
- Schimbul hainelor obisnuite cu robele albe de botez se face numai in cabinele de schimb (vestiare).
- In cazul in care pelerinii au imprumutat sau au cumparat o roba alba de botez de la Yardenit, intrarea la vestiare este gratuita. Vestiarele includ dusuri si toalete. In cazul in care pelerinii isi aduc propria roba alba de botez, intrarea la vestiar este de 1,50 USD. Intrarea la toaleta este 0,25 USD.
- Este interzis a se parasi zona in care se face botezul pentru a inota in Raul Iordan, in acest loc sfant.
- De obicei, unul dintre reprezentantii Yardenit va va asista in gasirea unui bazin deschis pentru botez.Marshal Turism  

Marshal Turism va ofera cele mai bune tarife si disponibilitati imediate prin urmatoarele sisteme de rezervari online:
Amadeus, GTA, Dertour, Meier's, Kuoni UK, Hotelbeds, ATI, Bonotel, Restel, Miki Travel, Go Global, Olympia-Europe, 6Tour.it, Alpha-Travel.de, Booking.com, Expedia, Agoda
Top Taguri


destinatii exotice
Pachete de weekend Luna de miere
Pelerinaj Israel
Bilete de avion Circuite
Chartere Croaziere

Book now Powered by Booking.com

Aici primim reclamatiile dvs

Vacanta ta pe banii altora!

MARSHAL TURISM
certificata ISO 9001:2008
CERTIND
Certificat nr. 7794 C