Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTIQUE ROMAN PALACE


Descriere

Situat la malul mării, la doar 2 km de centrul stațiunii Alanya, acest hotel de 5 stele oferă o terasă cu vedere la mare şi camere cu balcon privat. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit. Pe plajă sunt disponibile șezlonguri şi umbrele de soare gratuite. Începând cu sezonul de vară al anului 2022, hotelul va fi destinat exclusiv adulților. Copiii cu vârsta sub 16 ani nu pot fi cazaţi la proprietate.

Localizare

Situat la malul mării, la doar 2 km de centrul stațiunii Alanya.

Facilitati Hotel

Acest hotel de 5 stele oferă o terasă cu vedere la mare şi camere cu balcon privat. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit. Pe plajă sunt disponibile șezlonguri şi umbrele de soare gratuite. Restaurantul Ottoman al hotelului all inclusive Antique servește preparate turcești şi internaționale, realizate cu ingrediente proaspete de sezon. Oaspeții pot savura cocktailuri pe terasă sau la barul Agora. Antique Roman Palace - All Inclusive are un hamam relaxant şi 2 piscine în aer liber. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la sala de gimnastică şi la facilitățile de tenis de masă. Hamamul, sauna şi masajele sunt disponibile la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Camerele de la Antique Roman Palace - All Inclusive sunt prevăzute cu TV prin satelit, aer condiţionat şi baie privată. Oaspeții pot admira marea de la balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.