Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD

Descriere

Hotelul este situat la 75 de km de aeroportul Antalya si la 12 km de orasul Manavgat, pe plaja. A fost construit in anul 1993, suprafata totala fiind de 132.000 mp. Ultima renovare a fost in anul 2015.

Localizare

Este situat la 75 de km de aeroport si la 12 km de orasul Manavgat.

Facilitati Hotel

Restaurant principal, 3 restaurante A la Carte( Mexican, chinezesc, pescaresc), 3 piscine exterioare si una interioara , aquaparc ( 7 tobogane), gradina zoological, centru SPA, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, fotbal, 5 terenuri de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, darts, tir cu arcul, bocce, mini golf, masaj, sporturi nautice , windsurfing, lectii de diving, diving. Plaja proprie cu nisip/pietris, ponton. Pentru copii: piscine, 7 tobogane, loc de joaca, lunaparc, mini club.

Facilitati Camere

Baie proprie cu cada sau dus, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar, balcon( 6 camere cu balcon frantuzesc).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.