Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotelul a fost deschis in anul 2016, este construit pe o suprafata de 37000 mp si dispune de 496 de camere.

Localizare:Hotelul este situat la aproximativ 100 km distanta fata de aeroportul Antalya. Orasul Alanya se afla la aproximativ 25 de km, iar orasul Side la aproximativ 35 km, fata de hotel.

Plaja:Plaja hotelului este cu nisip si pietris. Accesul la plaja se face prin pasaj subteran. Sezlongurile si umbrelele la plaja sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: baie, telefon, aer conditionat, TV satelit, seif, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, interent wi-fi, balcon.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 8 baruri, sauna, baie turceasca, centru SPA, centru fitness, boccia, programe de animatie, aerobic, piscina exterioara, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, 5 tobogane pentru copii, 8 tobogane pentru adulti, piscina pentru bebelusi, piscina interioara pentru adulti si copii, sali de conferinta.

Servicii cu plata: restaurantele a la carte, internet de mare viteza, centru Spa, masaj si alte tratamente, doctor, curatatorie, biliard, bowling, internet cafe, sporturi acvatice.

Facilitati copii:Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (3-9 ani), junior club (10-17), loc de joaca, camera de joaca, loc special pentru copii in restaurant, mini disco, aquapark, diverse activitati.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: http://www.haydarpashapalace.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie