Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAYA BELEK HOTEL


Descriere

Hotel Riu Kaya Belek este situat la 29 km de aeroportul Antalya, la 36 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Kadriye, pe malul marii. Construit in anul 1998, ultima renovare a avut loc in anul 2011. Este un hotel dedicat atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor sau grupurilor de tineri in cautare de distractie si soare.

Localizare

Hotel Riu Kaya Belek este situat la 27 km de aeroportul orasului Antalya, la 3 km de localitatea Kadrie, pe malul marii.

Facilitati Hotel

Restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 5 baruri, 2 pisccine exterioare, piscina interioara, centru SPA, coafor, spalatorie, rent-a-car, sala de conferinte, sauna, sala de fitness, discoteca, acces internet (gratuit doar in lobby), mini club pentru copii (4-12 ani). hotelul dispune de plaja proprie de nisip, umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite, atat la piscina, cat si la plaja.

Facilitati Camere

Balcon, baie proprie, foehn, aer conditionat, Tv, telefon, mini-bar (bauturi racoritoare zilnic, gratuit), acces la internet (contra cost), seif (în camera, contra cost), în camera se face curatenie- zilnic, asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.