Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAYA SIDE HOTEL

Descriere

Situat pe malul mării, hotelul all inclusive Calimera Kaya Side are o zonă de plajă privată cu umbrele și șezlonguri gratuite. Hotelul oferă o grădină, o piscină interioară, o piscină pentru copii și o piscină în aer liber cu 3 tobogane cu apă.

Localizare

Centrul orașului Side este la 9,5 km, iar centrul orașului Manavgat este la 7,5 km de Calimera Kaya Side. Aeroportul Antalya este situat la 70 km.

Facilitati Hotel

Facilitățile de agrement includ tenis, biliard și darts. După un antrenament în sala de gimnastică, vă puteţi relaxa la spa și în centrul de wellness, care oferă tratamente de masaj și baie turcească. Copiii au la dispoziţie un loc de joacă.

Serviciul all inclusive include micul dejun, prânzul și cina. Există 3 restaurante à la carte, unde vă puteți bucura de o varietate de mâncăruri din bucătăria italiană și turcească tradițională. Băuturi alcoolice și nealcoolice sunt servite la cele 3 baruri.

Facilitati Camere

Unitățile moderne au aer condiționat, seif, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată include articole de toaletă gratuite. Toate unitățile au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.