Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK LARA DE LUXE HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2005, este construit pe o suprafata totala de 97.000 mp si dispune de 441 camere.

Localizare:Hotelul este situat pe malul marii, la aproximativ 25 km de centrul orasului Antalya si la aproximativ 13 km de aeroport.

Plaja: hotelul are plaja privata cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: telefon, TV, seif, minibar (se reumple zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere), aer conditionat centralizat, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: 1 restaurant principal, 4 restaurante a la carte (italian, turcesc, mexican, asiatic), 4 baruri, aquapark cu 9 tobogane, 3 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, piscina interioara cu un tobogan, centru fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, amfiteatru, teren de tenis, discoteca, spectacole in timpul serii, programe de animatie, 8 sali de conferinta.

Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, sucuri proaspete de fructe, bauturile imbuteliate, room service, sporturi acvatice, biliard, bowling, masaje si terapii in centrul Spa, coafor, internet cafe, servicii medicale, squash, echipament, nocturna si lectii de tenis, centru de jocuri, magazine, sali de conferinte.

Facilitati copii: piscina, miniclub pentru copii ( 4-12 ani), junior club (13-16 ani), loc de joaca pentru copii.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.limakhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie