Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL

Descriere

Acest hotel este situat pe o plajă liniștită, la câțiva pași de principalele facilități, activități și localuri de noapte din Bodrum și pune la dispoziție facilități de spa. Aeroportul Milas-Bodrum se află la 39 km de proprietate.

Localizare

Aeroportul Milas-Bodrum se află la 39 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul Royal Asarlik este un loc excelent pentru relaxare, acesta beneficiind de o locație bună, facilități spa și program de divertisment. Hotelul are propria echipă de agrement care organizează zilnic activități diurne și seri tematice.

În timpul verii, Hotelul Royal Asarlik pune la dispoziție un restaurant principal cu terasă, un restaurant à la carte, un bar la piscină, un bar cu terasă și un bar în hol.

Hotelul Royal Asarlik este excelent pentru vacanțe pe litoral, iar oaspeții pot desfășura o varietate de sporturi nautice și activități în aer liber pe coastă. Viața de noapte din Bodrum este, de asemenea, foarte animată, iar cele mai apropiate baruri și cluburi se află la câțiva pași.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.