Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fénix Torremolinos Adults Only Recommended


Descriere

Descriere HOTEL FENIX:
Hotelul recent renovat este destinat exclusiv adultilor si se afla in centrul statiunii Torremolinos, aproape de plaja El Bajondillo (recomandata adultilor), la 150 de metri de Calle San Miguel, zona principala de shopping a statiunii. Statia de autobus local se afla la 400 de metri de hotel.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL FENIX:
Hotelul este localizat aproximativ 200 de metri de plaja, la 10 km de Aeroportul Malaga si la 17 km de centrul orasului Malaga.

Dotari camere:
Hotel Fenix are camerele dotate cu: aer conditionat, TV satelit, minibar, seif, telefon, fierbator de apa, baie cu cada sau dus si uscator de par, Wi-Fi (contra cost).

Facilitati HOTEL FENIX:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, cafenea, bar, piscina exterioara cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrele, centru Spa, sala fitness, cabaret cu programe de divertisment si muzica live, Wi-Fi gratuit in zona receptiei si contra cost in rest, receptie 24h, camera de bagaje.

Web: www.thepalmexperiencehotels.com/hotel-fenix-torremolinos

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie