Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Hydros Boutique Hotel Spa Wellnes (Benalmadena)


Descriere

Descriere HOTEL HOLIDAY HYDROS:
Hydros Hotel & Spa este un hotel tip boutique spa si wellness aflat in Benalmadena. Este un mic hotel cu caracteristici arhitecturale speciale si o atmosfer unica, construit cu telul de a stimula cele 5 simturi. Hotelul este personalizat atat prin design, cat si prin servicii, atentia la detalii si arta de a genera sentimente placute sunt esenta acestui hotel.


Tip masa:
Demipensiune.


Localizare HOTEL HOLIDAY HYDROS:
Hotelul se afla la o distanta de 30 km de centrul orasului Malaga si la 20 de km de Aeroportul Malaga.


Dotari camere:
Hotel Holiday Hydros are suite cu un dormitor sau doua dormitoare, dotate cu terasa cu jacuzzi, baie cu cada, dus si uscator de par, minibar, telefon, TV satelit, Wi-Fi, aer conditionat/incalzire.


Facilitati HOTEL HOLIDAY HYDROS:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: piscina exterioara infinita cu terasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrelute, restaurant, bar, cafenea, centru Spa care ofera sauna, masaj si tratamente diverse, sala fitness, teren de sport, muzica live, receptie 24H. Lantul de hoteluri Holiday World ofera shuttle bus gratuit intre hotelurile lor pentru a va putea bucura de serviciile oferite si de celelalte hoteluri din lant.


Web: www.holidayworld.es/en/hotel-holiday-hydros-in-malaga

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie