Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Asterias Village Resort Hotel

Descriere

Amplasare

La câteva secunde de la mare (la cca 2 km), aparthotelul se află într-o zonă liniștită și în afara localității Koutouloufari, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 2 km -un loc ideal pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, turiști nudiști, vacanțieri de la club, familii, tineri, celibatari și cei îndrăgostiți de natură și pentru toți cei care vor să se distreze și să se relaxeze. De la centrul de cazare sunt doar câteva secunde până la viața de noapte și locurile de făcut cumpărături din vecinătate.

Dotări

Aparthotelul a fost modernizat în 2021. Sunt disponibile 89 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienții aparthotelului primesc o băutură de bun venit. Facilitățile mai cuprind și un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea aparthotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Pentru asistență în afaceri se oferă un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aragaz. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat, un radio și WiFi (gratuit). Oferta include și un serviciu de curățenie finală. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În băi se găsește un uscător de păr. Hotelul oferă camere de familie și 85 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă darts, și terapii prin masaj contra cost. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (à la carte și scaun înalt pentru copii). Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La prânz și cină pot fi alese diverse mâncăruri à la carte. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, aparthotelul pune la dispoziție gustări. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.