Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atermono Boutique Resort & Spa

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Plataniás (Rethymno) chiar pe malul mării, clienții ajung in centrul localității după aproximativ 4 km.

Dotări

Acest resort a fost construit de curand, in anul 2019. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile resortului. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Clienții complexului sunt invitați să se relaxeze in grădină. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Și vederea spre mare creează o ambianță plăcută in multe spații de cazare. Camerele au un pat „King size” sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a inlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, in spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. In cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante in apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Resortul le propune pescuit celor care nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana și scufundări subacvatice, iar contra plată snorkelling. O sală de fitness și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a complexului de vacanță. In resort se găsește o zonă de relaxare cu un spa, o saună și terapii prin masaj. Un club de noapte oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locul de cazare dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate delicioase in cele 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie