Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEACH WALK HOTEL


Descriere

Situat în Dubai, la 5 km de Turnul Burj Al Arab, Beach Walk Hotel oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Proprietatea pune la dispoziție camere de familie și o terasă.

Localizare

City Walk Mall se află la 6 km de Hotelul Beach Walk, iar Burj Khalifa este situat la 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 16 km de unitatea de cazare.

Facilitati Hotel

Restaurant, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. Proprietatea pune la dispoziție camere de familie și o terasă.

Facilitati Camere

Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, birou, cană fierbător, bideu și uscător de păr. Camerele hotelului oferă acces gratuit la internet WiFi și au baie privată cu duș şi articole de toaletă gratuite. Toate camerele Hotelului Beach Walk au zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.