Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Copthorne Lakeview Hotel Dubai Investment park


Descriere

Courtyard by Marriott Dubai, Green Community oferă o zonă de piscină în aer liber care include o piscină separată pentru copii și o terasă de relaxare. Hotelul se învecinează cu un centru comercial care include un magazin alimentar mare, Choithrams, un salon de manichiură, un salon de coafură, o zonă de joacă pentru copii și diverse restaurante. Este oferit WiFi gratuit în zonele publice. Centrul comercial Ibn Battuta Mall se află la doar 6 km de proprietate.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 20 de minute de mers cu mașina de Courtyard by Marriott Dubai. Plaja Jumeirah se află la doar 15 minute de mers cu mașina de proprietate.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber care include o piscină separată pentru copii și o terasă de relaxare. Hotelul se învecinează cu un centru comercial care include un magazin alimentar mare, Choithrams, un salon de manichiură, un salon de coafură, o zonă de joacă pentru copii și diverse restaurante. Este oferit WiFi gratuit în zonele publice.Courtyard by Marriott Dubai, Green Community oferă o varietate de localuri culinare, inclusiv SOBO, o zonă de inspirație boho lângă piscină, unde sunt servite preparate arăbești moderne după rețete inedite, restaurantul italian Cucina și Neighborhood, un gastro-pub în stil englezesc.

Facilitati Camere

Camerele sunt moderne și au aer condiționat, zonă de relaxare și TV cu ecran plat. Toate camerele includ baie privată cu duș și cadă, precum și articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere oferă balcon cu vedere la lacul liniștit și la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.