Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Millennium Al Wahda, Abu Dhabi


Descriere

Grand Millennium Al Wahda este un hotel de 5 stele din Abu Dhabi, situat în inima orașului, oferind, de asemenea, acces direct la centrul comercial Al Wahda. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit în holul holului și camere cu vedere panoramică la oraș. Proprietatea are o piscină pe acoperiş cu vedere la orizontul oraşului Abu Dhabi.Oaspeţii se pot bucura de masaje relaxante şi tratamente de înfrumuseţare la centrul spa Zayna. Grand Millennium Al Wahda găzduieşte 8 restaurante şi baruri, care propun o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională.Proprietatea este situată la 7 km de plajă, la 10 km de clubul de golf din Abu Dhabi şi la 14 km de Marea Moschee a Şeicului Zayed. Parcul tematic Ferrari World, parcul acvatic Yas Waterworld şi aeroportul internaţional dn Abu Dhabi se află la 30 de minute cu maşina. La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită.

Localizare

Proprietatea este situată la 7 km de plajă, la 10 km de clubul de golf din Abu Dhabi şi la 14 km de Marea Moschee a Şeicului Zayed. Parcul tematic Ferrari World, parcul acvatic Yas Waterworld şi aeroportul internaţional dn Abu Dhabi se află la 30 de minute cu maşina. La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Grand Millennium Al Wahda este un hotel de 5 stele din Abu Dhabi, situat în inima orașului, oferind, de asemenea, acces direct la centrul comercial Al Wahda. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit în holul holului și camere cu vedere panoramică la oraș. Proprietatea are o piscină pe acoperiş cu vedere la orizontul oraşului Abu Dhabi.Oaspeţii se pot bucura de masaje relaxante şi tratamente de înfrumuseţare la centrul spa Zayna. Grand Millennium Al Wahda găzduieşte 8 restaurante şi baruri, care propun o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională.

Facilitati Camere

Camerele spaţioase au decor elegant şi includ TV LCD Smart TV şi baie privată cu o cadă şi cabină de duş separată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.