Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA COOK EL GOUNA (ADULTS ONLY)


Descriere

Casa Cook El Gouna Adults Only se află în El Gouna, la 3 km de portul de agrement Abu Tig, și oferă cazare cu 2 restaurante, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. De asemenea, proprietatea are bar, grădină și zonă de plajă privată. Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 36 km de cazare.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de 2 restaurante, parcare privată gratuită, piscină în aer liber și centru de fitness. De asemenea, proprietatea are bar, grădină și zonă de plajă privată. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program non-stop, room service și schimb valutar.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, fierbător, dulap și uscător de păr. Baia privată este dotată cu duș și articole de toaletă gratuite. În toate camerele complexului se oferă WiFi gratuit. Suitele Junior și vilele au un al doilea duș în aer liber. Vilele oferă 2 băi. Toate camerele de la Casa Cook El Gouna Adults Only au zonă de relaxare. Suitele Junior au piscină comună, iar vilele sunt prevăzute cu piscină privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.