Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MAKADINA


Descriere

Jaz Makadina se află pe plajă și oferă vedere la Marea Roșie. Proprietatea pune la dispoziție piscină în aer liber și plajă privată. Camerele spațioase au aer condiționat, TV prin satelit și balcon cu vedere la mare. ATENTIE !!! Oferta speciala pentru cazare in perioada 17.10-31.10.2022: - 15% la spa, oaspeții vor trebui să prezinte un voucher în momentul rezervării pentru a beneficia de ofertă. - 15 % la F&B în restaurantele a la carte (cu excepția The Grill și a restaurantului Makadi Beach). - Coș de fructe la sosire Superb 9.0 Booking.com

Localizare

Jaz Makadina se află la 4 km de parcul acvatic Makadi Water World.

Facilitati Hotel

Restaurantul El Masry serveste mancaruri internationale la mesele de mic dejun, pranz si cina. Barul de la piscină El Obba oferă cocktail-uri si bauturi alcoolice si nonalcoolice. La restaurantul de pe plaja si barul Al Sakkala puteti sa savurati gustari.

La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de sporturi acvatice, snorkelling, windsurfing, scufundări și calarie.

Centrul Mividaspa ofera tratamente de revigorare, terapii acvatice, masaje, programe de relaxare, baie de aburi și servicii de infrumusetare, disponibile la un cost suplimentar.

Facilitati Camere

Toate camerele ofera mobilier modern si vedere la Marea Rosie, piscina sau gradinile amenajate din jur.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.