Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul dispune de piscina, club pentru copii, loc de joaca in aer liber special amenajat pentru cei mici, X-BOX, internet caffe (in limita disponibilitatii) si gradinita in incinta hotelului, 3 lifturi modernizate recent, sali de conferinta, restaurant, terase, 2 baruri, internet, parcare pazita (80 de locuri).
Pachetul fara servicii de masa: cazare, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in limita disponibilitatii) si parcare gratuita.
Pachetul cu mic dejun: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- 1 h pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe- (in limita disponibilitatii), wifi gratuit, parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in limita disponibilitatii);
La cazarea in hotel, se va achita o garantie de persoana (cash), garantie ce va fi restituita in momentul plecarii, dupa predarea la receptie a bratarilor aferente pachetului achizitionat si predarea camerei.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu; mic dejun.

Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala (supe, ciorbe, gustari, salate, garnituri, paste, preparate la gratar, peste, deserturi etc.).
Micul dejun este servit in intervalul 07:00-09:30;
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele.
Dotari camere
Camerele duble 3* sunt dotate cu: paturi duble (twin), TV, aer conditionat, minibar, parchet, covorase, tamplarie PVC, balcon cu scaune de plastic, baie cu dus, plase pentru tantari, telefon. Camerele duble sunt dispuse pe doua laturi, cu vedere frontala catre mare si vedere de ansamblu catre: mare, plaja, golfuri si catre statiune.

Camerele duble superior 3* au o suprafata mai mare decat cele duble si dispun de: 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibila de doua persoane, sifonier, TV, aer conditionat, minibar, parchet, covorase, balcon cu scaune de plastic, baie cu dus, plase pentru tantari, telefon. Aceste camere nu au vedere catre mare.
Facilitati copii
In camera dubla standard (cu 2 adulti):
- 1 copil 0- 9.99 ani, gratuitate la cazare, fara pat suplimentar sau achita 54 Lei/ zi, cu pat suplimentar;
- al doilea copil 0- 9.99 ani, achita 18 Lei/ zi, fara pat suplimentar sau 54 Lei/ zi cu pat suplimentar asigurat;
- 1 copil 10- 13.99 ani achita 54 Lei/ zi- pat suplimentar asigurat;
- 1 copil peste 14 ani achita 54 Lei/ zi- pat suplimentar;
- doi copii (1 copil 0-9.99 + 1 copil 10-13.99) : copilul 0- 9.99 gratuitate la cazare, fara pat suplimentar , copilul 10- 13.99 ani- 54 Lei/ zi- pat suplimentar.
In camera dubla superior (cu 2 adulti):
- 2 copii 0-9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 2 copii 10-13.99 ani achita 30 lei/ zi fiecare;
- 2 copii cu varsta peste 14 ani sau al treilea adult achita 60 lei/zi fiecare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.