Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO SKALA HOTEL VILLAGE

Descriere

Descriere: Aproape de plaja Skala. Situat in Kefalonia, Porto Skala Hotel Village se afla pe malul apei, la mai putin de 5 minute de mers pe jos de Templul arhaic din Skala si Marea Ionica.
Localizare: Acest hotel de 4 stele se afla la 24,5 km de plaja Lourdas si la 3,4 km de plaja Skala.


Dotari camere: Te simti ca acasa intr-una dintre cele 74 de camere cu aer conditionat si televizoare cu ecran plat. Camerele au balcon privat mobilat. Accesul gratuit la internet wireless va tine conectat, iar programe prin satelit sunt disponibile pentru divertismentul dumneavoastra. Baile au cada sau dus si uscator de par.


Facilitati: Puteti sa luati masa la restaurantul hotelului, de unde puteti admira vederea la piscina, sau puteti sta si profita de room service. Relaxati-va la sfarsitul zilei cu o bautura de la bar/lounge sau la barul de la piscina. Nu ratati oportunitatile de recreere care includ un centru de fitness si o piscina sezoniera in aer liber. Facilitatile suplimentare ale acestui hotel includ acces gratuit la internet wireless, servicii de concierge si babysitting (contra cost). Serviciul de transfer (contra cost) va va duce la plaja din apropiere sau la centrul comercial


.Pagina web: https://portoskala.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie