Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Aqua Blue Hotel


Descriere

Descriere: Hotelul Atlantica Aqua Blue este locul potrivit pentru vacante. Situat la doar cativa kilometri de parcul forestier national Cape Greco din Protaras, hotelul ofera vederi uluitoare ale Marii Mediterane. Atlantica Aqua Blue este un hotel constient de mediu, care ofera o gama larga de facilitati, ceea ce il face ideal pentru vacanta perfecta de familie.
Localizare : Situat la doar cativa kilometri de parcul national forestier Cape Greco, hotelul ofera vederi uluitoare ale Marii Mediterane. Atlantica Aqua Blue este un hotel constient de mediu, care ofera o gama larga de facilitati, facandu-l ideal pentru vacanta perfecta de familie.


Dotari camere: Camerele sunt spatioase, in stil modern si pot gazdui de la 2 pana la 4 persoane. Veti gasi toate elementele esentiale, cum ar fi un mini-frigider si aer conditionat, facand spatiul dvs. de locuit un mediu confortabil pentru experienta dvs. de vacanta. Facilitati:Aer conditionat, articole de toaleta, halate de baie si papuci, baie cu cabina de dus, TV prin cablu-satelit, facilitati pentru cafea, serviciu zilnic de menajera, uscator de par, mini-bar, balcon privat, seif, acces la internet Wi-Fi (gratuit)


Facilitati hotel : Receptie 24 de ore, loc de parcare, wi-fi in toate zonele publice, doctor de garda 24/7, schimb valutar, minimarket, serviciu de taxi, serviciu de prosoape pentru piscina, piscina in aer liber de relaxare pentru familie, serviciu de spalatorie si curatatorie chimica, spalatorie cu autoservire si calcatorie, Spa, centru de fitness cu sala de fitness, club de copii, piscina pentru copii/Splash Park, servicii de infrumusetare, sezlonguri si umbrele de soare langa piscine


Web site: https://www.atlanticahotels.com/hotels-in-protaras/atlantica-aqua-blueepage=rooms


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie