Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat intr-o grădină cu palmieri de pe plaja Protaras, Cavo Maris oferă 2 terenuri de tenis, centru spa, un foișor in apropiere de plajă și mic dejun tip bufet. Camerele au balcon cu vedere la Marea Mediterană, la piscină și la munți.

Camerele Hotelului Cavo Maris Beach oferă aer condiționat, TV prin satelit și radio. Toate au o zonă de relaxare și birou.

Restaurantul Alkion oferă preparate din bucătăria internațională, servite pe terasa hotelului cu vedere la mare. Oaspeții pot savura cocktailuri la barul Coral și gustări și băuturi la barul Sirena de la piscină.

Aveți la dispoziție tenis de masă și biliard. Hotelul oferă o piscină pentru copii și un club pentru copii. Oaspeții pot beneficia gratuit de o zonă interioară, cadă cu hidromasaj și sală de sport. La cerere și la un cost suplimentar, sunt disponibile masaj și tratament de infrumusețare.

La mai puțin de 100 de metri de hotel se găsesc magazine, baruri și restaurante. Autobuzul care circulă spre centrul stațiunii Protaras și spre Agia Napa are stație la 3 minute de mers pe jos. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie