Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEYOND PATONG RESORT


Descriere

Beyond Patong este un hotel cu un design unic, situat în centrul orașului Patong, lângă Bangla Road, la doar câțiva pași de nisipul de pe plaja Patong. Hotelul dispune de 161 de camere și apartamente, toate dotate cu facilități superioare. Beyond Patong este un hotel perfect pentru persoane singure, cupluri sau în care oaspeții se pot relaxa complet alături de familie și prieteni și se pot bucura de atracțiile vibrante, de cumpărături, divertisment și viața de noapte din Patong.

Localizare

Hotelul este localizat in apropierea plajei Patong si la 700 m departare de centrul comercial Jungceylon Shopping Center. Aeroportul International Phuket este situat la aproximativ 22 km. 

Facilitati hotel

Hotelul are un rooftop sky bar cu vederi exceptionale la apus si la mare. Printre numeroasele activitati de care se pot bucura oaspetii se numara si o piscina infinita, sala de fitness, lectii de gatit, lectii de box. Toate camerele sunt de nefumatori, iar receptia este deschisa 24 din 24.  

Facilitati camera

Toate camerele sunt dotate cu un TV cu ecran plat cu canale prin cablu si spatiu de depozitare pentru lucrurile personale de valoare. Accesul WiFi este disponibil în toate zonele și este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.