Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLOVER PATONG PHUKET HOTEL


Descriere

Situat la 100 m de plaja Patong, Hotelul Clover Patong Phuket oferă unități de cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Printre diversele facilități se numără un bar, un lounge comun, precum și o grădină. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o recepție deschisă nonstop, room service și schimb valutar. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție un serviciu de închirieri auto si WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Localizare

Descoperiți energia de neegalat din Patong, cel mai vibrant oraș din Phuket, cu Hotel Clover Patong Phuket. Situat în inima orașului Patong, este  la 5 minute de mers pe jos de plaja Patong și de strada Bangla, unde începe distractia.

Facilitati hotel

De la camere proiectate cu bun gust, la mic dejunuri somptuoase și la priveliști uimitoare la apus de soare la Marea Andaman, creați o experiență de vacanță memorabilă la Hotel Clover Patong Phuket. Hotelul ofera un rooftop bar impreuna cu o piscina. Printre facilitatile hotelului se regasesc si un lounge si o sala de fitness.

Facilitati camera

Inspirate de frumusețea naturală din împrejurimi, cele 213 camere de un albastru marin pun la dispozitie un safe box in fiecare camera, un TV LED cu programe prin satelit, mini frigider, uscator de par, WIFI.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.