Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dorisol Buganvilia Studio Hotel


Descriere

Descriere
Parte a grupului DORISOL Hotels, complexul Dorisol Buganvilia ofera servicii de trei stele si pune la dispozitia oaspetilor unitati de cazare cu balcon si chicineta mobilata si utilata, gradini, piscine interioare si exterioare, un teren de tenis si un centru SPA.

Localizare
Proprietatea este localizata pe coasta de sud/sud-est a insulei Madeira, la doar 2 km de centrul capitalei Funchal. Dorisol Estrelicia se mandreste cu locatia sa chiar in inima zonei turistice, la doar 500 metri distanta de Promenada, Oceanul Atlantic si complexul de inot Lido.
Aeroportul International Cristiano Ronaldo, Madeira se afla la o distanta de aproximativ 20 km de hotelul Dorisol Estrelicia.

Plaja
Hotelul Dorisol Buganvilia se afla la aproximativ 1km distanta de Gorgulho - Gavinas Beach, cea mai apropiata plaja.

Dotari camere
Hotelul Dorisol Estrelicia pune la dispozitia oaspetilor 104 unitati de cazare, precum camere duble (studiouri standard) si camere triple (studiouri superioare), avand o capacitate maxima de 3 persoane si o suprafata de 23 metri patrati.

Toate studiourile sunt dotate cu chicinete complet mobilate si utilate, conexiune Wi-Fi gratuita, TV, telefon, seif, balcon privat cu zona de relaxare, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Hotelul Dorisol Estrelicia este conceput in special pentru grupuri si familii cu copii, datorita gradinilor frumos amenajate, dar si a diversitatii de facilitati si activitati pe care le ofera: piscine interioare si exterioare, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, sauna, sala de fitness, sala de jocuri, centru SPA.

In cadrul Restaurantului Europa, oaspetii se pot delecta cu preparate delicioase specifice bucatariei internationale, servite in stil bufet, pe tot parcursul zilei. Meniul include o selectie aparte de carne si peste, salate, garnituri si deserturi. La barul de la piscina, se pot servi diverse bauturi racoritoare si alcoolice, cocktailuri, cafele si gustari usoare.

Centrul SPA isi intampina oaspetii cu tratamente faciale si corporale pe baza de ciocolata si vinuri de Madeira, masaje terapeutice cu uleiuri aromatice, terapii Reiki, Jahara, Shiatsu, masaje cu pietre vulcanice, fizioterapie.

Clasificare oficiala: 3 stele
Pagina web: https://www.dorisol.com/en/dorisol-buganvilia/

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie