Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FOUR VIEWS OASIS


Descriere

Fabulos 8.8 booking.com / Certificate of Excellence Trip Advisor Hotelul este localizat in Canico, inconjurat de gradini, decorat cu mobilier modern si vedere catre Ilhas Desertas si Ponta de Sao Lourenco. www.fourviewshotels.com

Localizare:

Hotelul se afla la 8km de aeroportul din Madeira, in statiunea Canico, la 10km de Funchal.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de zona de relaxare cu tv, restaurant, cocktail lounge, restaurant a la carte, bar la piscina, piscina exterioara si interioara, centru fitness,solar, centru spa si welleness, masaj, loc de joaca pentru copii, sala de lectura, acces gratuit la internet, receptie 24h, parcare privata gratuita, serviciu rent a car, casa de schimb valutar, bancomat, baby sitting, spalatorie si curatatorie, centru business, coafor, magazine.

Facilitati camere:

Camerele dispun de: baie cu dus, aer conditionat, balcon, filtru de cafea, fierbator, minibar, tv, uscator de par, seif.

Sport & Divertisment:

Biliard, tenis de masa, darts, scufundari, ciclism , drumetii, camera cu jocuri, biblioteca, teren de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.