Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Melia Madeira Mare


Descriere

Descriere
Facand parte din prestigiosul grup MELIA Hotels & Resorts, Melia Madeira Mare ofera servicii exclusiviste de cinci stele, alaturi de o priveliste superba asupra Oceanului Atlantic si acces imediat la promenada.

Localizare
Proprietatea este localizata pe coasta de sud/sud-est a insulei Madeira, chiar in mijlocul zonei Lido, la doar 10 minute de centrul capitalei Funchal, impanzit de magazine, restaurante, baruri, cafenele, muzee si diverse atractii.
Aeroportul International Cristiano Ronaldo, Madeira se afla la o distanta de aproximativ 24 km de hotelul Melia Madeira Mare.

Plaja
Hotelul Melia Madeira Mare se afla in proximitatea plajei cu pietris Gorgulho - Gavinas Beach, beneficiind de acces imediat la aceasta.

Dotari camere
Hotelul Melia Madeira Mare pune la dispozitia oaspetilor 220 de camere decorate si mobilate distinctiv, intr-un stil modern si contemporan, toate beneficiind de balcon propriu si majoritatea avand vedere la mare. Printre unitatile de cazare disponibile se numara 16 Premium Suites cu bucatarie complet utilata, 8 Master Suites cu chicineta, 2 Executive Suites si 2 camere pentru oaspeti cu mobilitate redusa.

Toate unitatile includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LDC cu canale digitale, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cada, doua chiuvete, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Facand parte din prestigiosul grup MELIA Hotels & Resorts, Melia Madeira Mare ofera servicii exclusiviste de cinci stele, alaturi de o priveliste superba asupra Oceanului Atlantic si acces imediat la promenada.

Melia Madeira Mare isi intampina oaspetii cu o atmosfera confortabila, relaxanta, laudandu-se cu atentia la detalii de a oferi servicii premium. Printre facilitatile hotelului se numara piscine interioare si exterioare, parcare privata gratuita, o sala de fitness, sali de conferinta.

Melia Madeira Mare cuprinde mai multe restaurante, unde oaspetii se pot bucura de o gama variata de preparate culinare cu specific local si international. La snack bar se servesc bauturi alcoolice si non-alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare.

In cadrul centrul SPA si Wellness, oaspetii beneficiaza de tratamente faciale si corporale, masaje terapeutice, jacuzzi, doua piscine interioare incalzite, baie turceasca (hammam), sauna, sala de fitness, salon de infrumusetare.

Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: https://www.meliamadeira.com/

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie