Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PESTANA GRAND


Descriere

Situat pe un promontor impresionant, „Ponta da Cruz” cu vedere la oraș, ocean și spectaculoasa faleza „Cabo Girão”, Pestana Grand Ocean Resort are cea mai mare piscina cu apa sarata de pe insula Madeira. Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare
Hotel Pestana Grand este situat langa promenada la Oceanul Atlantic, la aprox 4 km de centrul orasului si la aprox 25 km de aeroport. Hotelul ofera transfer gratuit spre centrul orasului Funchal. 

Facilitati hotel
Hotel Pestana Grand ofera trei restaurante ( marocan, italian si portughez), doua baruri, piscina  in aer liber cu apa de mare (una din cele mai mari din Madeira) si piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, sezlonguri si umbrele la piscina, internet (gratuit in spatiile publice), parcare gratuita. 

Facilitati camere
Camerele standard sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, internet ( cu plata), telefon, minibar, seif, balcon sau terasa. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.