Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pestana Grand Premium Ocean Resort


Descriere

Localizare: in Funchal, intr-o pozitie privilegiata ce ofera o panorama de neuitat asupra promontoriului Cabo Girao. Hotelul este situat langa promenada la Oceanul Atlantic, la aprox 4 km de centrul orasului si la aprox 25 km de aeroport. Hotelul ofera transfer gratuit spre centrul orasului Funchal.
Caracteristici hotel: 177 camere clasic, family si suite, 3 restaurante ( marocan, italian si portughez), 2 baruri, piscina in aer liber cu apa de mare (una din cele mai mari din Madeira) si piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, sezlonguri si umbrele la piscina, internet (cu plata). Internet gratuit in spatiile publice. Parcare gratuita.
Clasificarea oficiala a hotelului in Portugalia: 5*.
Camerele standard sunt echipate cu:baie cu cada sau dus, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, internet ( cu plata), telefon, minibar, seif, balcon sau terasa. Activitati: sala fitness, jacuzi, baie turceasca, centru wellness. Urmatoarele servicii sunt oferite cu plata suplimentara: masaj si tratamente in cadrul centrului wellness.
Facilitati pentru copii: piscina in aer liber.
Masa: mic dejun.
Opinia noastra: hotel prestigios de 5* recomandat pentru familii sau cupluri. Hotelul ofera servicii de calitate pentru o vacanta reusita.
Clasificarea tour operatorului: 5*
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: www.pestana.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie