Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bandos Maldives


Descriere

Complexul Bandos este o insulă privată situată la 8 km de Male. Bandos Maldives oferă camere spațioase, cu balcon cu vedere la grădină sau plajă. Proprietatea pune la dispoziție centru de sporturi acvatice și școală de scufundări. Hotelul are mai multe restaurante. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit. Booking: 8.8 FABULOS

Localizare

Complexul Bandos este situat excelent în Atolul Male de Nord, la doar 10 minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male, aflat la 7 km de hotel.

Facilitati Hotel

Proprietatea pune la dispoziție centru de sporturi acvatice și școală de scufundări. Hotelul are mai multe restaurante. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit. Hotelul are piscină cu bar. Centrul spa al complexului oferă tratamente prin masaj și de înfrumusețare. Club House pune la dispoziție o gamă de facilități de fitness, cum ar fi sală de sport, aerobic, badminton, terenuri de tenis, squash și tenis de masă. Kokko Club oferă servicii de baby-sitting și o gamă de programe pentru copii.

Facilitati Camere

Camerele și vilele de la Bandos sunt înconjurate de vegetație. Unele unități de cazare au acoperiș înalt, din stuf sau decor din lemn. Acestea oferă TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unitățile de cazare sunt dotate cu minibar și aparat de ceai/cafea. Unele unități de cazare includ living separat sau cadă cu hidromasaj, în aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.