Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fushifaru Maldives


Descriere

Fushifaru Kan’du este o zonă marină protejată. La doar câțiva metri de insulă există 3 locații importante de scufundări, inclusiv renumitul Fushifaru Thila, unul dintre cele mai iconice locuri pentru scufundări și o stație de epurare marină, unde apa curată atrage creaturi precum diavoli de mare, țestoase și multe altele.

Localizare

Situat la marginea estică a Atolului Lhaviyani, la o călătorie pitorească de 35 de minute cu hidroavionul, această insulă mică se află între 2 canale care conectează laguna interioară a atolului cu marea exterioară, în timp ce pe o parte există un banc mare de nisip.

Facilitati Hotel

Oaspeții vor lua masa la Korakali, micul dejun, prânzul și cina la Raakani Grill pentru preparate asiatice cu accent pe cele mai rafinate varietăți locale de fructe de mare și vor merge la barul Fanihandhi pentru a face plajă și a savura cocktail-uri la apus.

Facilitati Camere

Îmbinând designul și arhitectura maldiviană cu estetica modernă, plaja și vilele deasupra apei de la Fushifaru Maldives emană o atmosfera primitoare, dar luxoasă în amenajare și facilită

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.