Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lily Beach Resort & Spa


Descriere

Lily Beach Resort & Spa este o proprietate de 5 stele în regim all inclusive, situată în Huvahendhoo. Complexul pune la dispoziţie vile şi suite luxoase și oferă acces WiFi gratuit în întreaga proprietate. De asemenea, complexul are 2 piscine în aer liber, un centru de scufundări şi 5 localuri. Booking: 9.2 SUPERB

Localizare

Complexul este amplasat pe o insulă din Atolul South Ari, care are 600 de metri lungime și 110 metri lățime. Lily Beach Resort se află la 25 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male.

Facilitati Hotel

În pavilioanele de deasupra apei de la centrul spa Tamara, oaspeţii pot încerca terapii holistice de întinerire. Printre facilităţile de recreere se numără un centru de fitness şi terenuri de tenis. De asemenea, complexul oferă echipamente de snorkelling şi are o zonă cu recife de corali. Locaţia convenabilă a complexului permite accesul uşor la peste 40 de locuri potrivite pentru scufundări.

Restaurantul în aer liber Lily Maa are vedere panoramică la lagună şi serveşte bufete pe tot parcursul zilei, alături de o selecţie de 70 de tipuri de vin premium. Restaurantul Tamarind oferă preparate din bucătăria indiană şi chineză, iar The Wave serveşte homar proaspăt. Complexul serveşte un mic dejun chinezesc.

Facilitati Camere

Toate suitele şi vilele au terasă privată și sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, sistem home theatre, aparat de cafea Nespresso, facilităţi pentru prepararea ceaiului, seif şi minibar. Băile private sunt prevăzute cu cadă spa, cabină de duş, set de îngrijire dentară şi papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.