Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL ALUASUN TORRENOVA:
Hotelul renovat in 2019 se afla intr-o zona rezidentiala linistita. In apropiere se gasesc magazinele, barurile si resturantele de pe faleza Palmanova si minunatele plaje El Mago, Santa Ponsa si Portals Vells. Parcurile de distractie Marineland, Western Park and Pirates Adventure se afla de asemenea in apropiere.

Tip masa:
Basic All Inclusive.

Localizare HOTEL ALUASUN TORRENOVA:
Hotelul este localizat la 100 de metri de plaja statiunii Palmanova, la 17 km de centrul orasului Palma si la 30 km de Aeroportul Palma.

Dotari camere:
Hotel Aluasun Torrenova are camerele spatioase, dotate cu: baie privata, balcon, aer conditionat, TV satelit, aer conditionat, minibar, uscator de par, Wi-Fi (contra cost), seif (contra cost).

Facilitati HOTEL ALUASUN TORRENOVA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant, bar, piscina exterioara, programe de animatie in timul zilei si seara, receptie 24h, o gama variata de activitati: Zumba, Pilates, yoga, aerobic precum si activitati acvatice : polo, aqua zumba, aquagym si aquayoga. Terenul multi-sport poate fi folosit pentru volei, baschet, fotbal sau handbal.

Facilitati copii:
Miniclub, piscina pentru copii cu tobogane, loc de joaca.

Web: aluahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie