Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIBRA BEVERLY PLAYA


Descriere

LOCALIZARE: Beverly Playa are o locatie exceptionala, chiar pe una din cele mai frumoase plaje din zona Paguera (Calvia). Zona este cunoscuta pentru apele cristaline si intrarea lina in apa dar si pentru atmosfera linistita si frumusetea naturii .
Hotelul este la 300 metri de centrul localitatii unde se afla multe restaurante, baruri si magazine. Aeroportul din Palma este la 32 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 443 camere, 9 etaje, 4 lifturi, receptie 24 ore, parcare (contra-cost 5 euro/zi ), piscina pentru adulti si copii, piscina interioara incalzita, sala de fitness, jacuzzi, sala de jocuri/mese de tenis, mini golf, terenuri de tenis, discoteca, sala multifunctionala pentru evenimente, programe de activitati si animatie pentru adulti si copii, conexiune la internet wireless gratuita, seif.


TIPURI DE CAMERE: single (48), double (7), twin (237), superior twin (139), family room (12).


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt echipate cu: aer conditionat, balcon, vedere partiala/directa la mare sau land view, telefon, TV LCD, conexiune la internet wireless, baie cu dus si uscator de par, cosmetice in baie, oglinda cosmetica, mini bar, birou. Camerele duble /twin si twin superior au suprafata de 19 -20 mp iar cele family au 33 mp.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.