Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL GRUPOTEL ORIENT:
Hotelul se afla intr-o zona linistita departe de agitatia promenadei plina cu terase, baruri si magazine. Acest hotel este recomandat turistilor care doresc sa aiba parte de un sejur linistit, de confort si de relaxare.


Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL GRUPOTEL ORIENT:
Hotelul este situat la 500 de metri distanta de plaja Playa de Palma si la numai 5 minute de mers pe jos de cele mai populare pub-uri si restaurante.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Grupotel Orient are camerele dotate cu: baie, aer conditionat, incalzire centrala, telefon direct, TV satelit cu canal de muzica, seif (contra cost), balcon.

Facilitati HOTEL GRUPOTEL ORIENT:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, restaurant bufet, snack bar, piscina exterioara, piscina interioara, gradina, terasa, terasa la soare, servicii de baby sitting. Alte activitati si facilitati: teren de tenis, sauna, sala de fitness, camera de jocuri, solar, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, ciclism, baie turceasca/baie de aburi, mini golf, inchirieri biciclete

Facilitati copii:
Teren de joaca, servicii de baby sitting, camera de jocuri.

Web: www.grupotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie