Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Doina 3* este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, intre hotelurile Neptun si Sulina.

Camere:Camere Queen 2 stele sunt camere duble cu pat matrimonial, fara aer conditionat si sunt situate pe etajele 2,3,4,5,6,7,8,9. Au mobilier vechi, TV, cablu TV, frigider. Capacitate maxima: 2 persoane.
Camerele King 2 stele sunt camere duble cu 2 paturi de 1 persoana alaturate sau pat matrimonial. Au mobilier vechi, cablu TV, frigider, telefon. Capacitate maxima: 2 adulti si un copil sub 10 ani.
Camere King 2 stele cu aer conditionat sunt camere duble cu 2 paturi de 1 persoana alaturate sau pat matrimonial. Au mobilier vechi, cablu TV, frigider, telefon, aer conditionat. Capacitate maxima: 2 adulti si un copil sub 10 ani.
Studio Queen 3 stele sunt camere duble cu pat matrimonial fara aer conditionat, situate la parter si dotate cu mobilier nou, cablu TV, TV LED, frigider. Capacitate maxima: 2 adulti.
Studio King 3 stele sunt camere duble cu pat matrimonial fara aer conditionat, situate la parter, si dotate cu mobilier nou, cablu TV, frigider, TV LED, telefon. Capacitate maxima: 2 adulti si un copil sub 10 ani.
Suita Standard 3 stele sunt garsoniere compuse din: o camera cu 2 paturi de 1 persoana; o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu mobilier vechi, cablu TV, frigider, TV LED, aer conditionat, balcon si sunt situate pe etajele 2,3,4,5,8,9. Capacitate maxima: 3 adulti.
Family Suite 3 stele sunt garsoniere compuse din: 1 camera cu pat matrimonial; o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu mobilier nou, cablu TV, frigider, TV LED, aer conditionat, balcon. si sunt situate pe etajele 6-7. Capacitate maxima: 3 adulti si un copil sub 10 ani.
Studio Suite 3 stele sunt garsoniere modernizate compuse din: 1 camera cu un pat matrimonial, o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu mobilier nou, cablu TV, frigider, TV LED, aer conditionat, balcon si sunt situate la etajul 1. Capacitate maxima: 3 adulti si un copil sub 10 ani.

Restaurant:
Serviciile de masa vor fi prestate doar in perioada 15.06-10.09.2023. Masa se asigura pe baza de bonuri valorice pe suport de hartie personalizat sau card valoric la:
1. autoservirea Golden Palace de pe faleza din fata hotelului Doina
2. restaurant Terasa Maria de pe faleza (5 minute de mers pe jos)
- suma alocata mesei se transforma in bonuri valorice pe hartie sau card valoric si se va consuma la mic dejun, pranz si cina in sistem autoservire sau a la carte in functie de locatia aleasa de turist in momentul cazarii
- pentru sistemul de bonuri valorice/card valoric, la sfarsitul sejurului nu se inapoiaza bani pentru sumele neconsumate
- orice alt produs care ar putea fi expus la vanzare (inghetata, chipsuri etc) se achita separat
- copii vor putea servi masa in baza bonurilor valorice achizitionate de parinti

Facilitati:
In perioada 01.06-16.09.2023 se acorda gratuit:
- 2 sezlonguri/camera (queen, king 2*, king 2*cu AC, studio queen, studio king)/zi
- 3 sezlonguri/suita (standard suite, family suite, studio suite)/zi pe plaja hotelului Doina. Sezlongurile gratuite se acorda incepand cu ziua urmatoare celei de check-in, inclusiv ziua in care se elibereaza camera.

Animale de companie:
Hotel Doina accepta animalele de companie ( caine, pisica, etc) si se achita o taxa
suplimentara de 30 % din tariful camerei/ noapte pentru fiecare animal de companie/
noapte.

Atractii in zona: Club tenis IDU, Teatrul de Vara, telegondola, zona comerciala CazinoVa rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie