Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul ,,Iaki' este
situat in nordul statiunii Mamaia, in judetul Constanta, la 20 m distanta de plaja.

Descriere: Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si minunata
deschidere catre mare recomanda ca destinatia ideala Hotelul ,,Iaki'. Hotelul are
In dotare 2 restaurante (Coriolis si Ballroom ,,Iaki'), centrul SPA ,,Iaki', cu sali
de fitness si aerobic, saune, tratamente corporale, masaj, jacuzzi, piscina
interioara, teren de tenis si fotbal, salon de infrumusetare, centru de
conferinte (5 sali, unele cu pereti modulari).Camere: Hotelul are un total de 122 camere si apartamente. Toate camerele sunt
dotate cu minibar, uscator de par, aer conditionat, seif, televiziune prin
cablu si telefon cu acces international. De asemenea, turistii pot dispune de
acces la Internet. Dintre acestea, 62 duble standard, 22 cu vedere frontala la
mare (pat matrimonial) si 2 cu vedere la mare, 16 cu vedere la lac - 3
cu pat matrimonial si 13 camere twin; 20 duble superior cu paturi separate (se
pot uni). 2 duble executive - cu canapea extensibila, terasa cu vedere
frontala la mare, 24 apartamente standard cu paturi separate (se pot uni sau
desparti), living cu canapea extensibila; 13 cu vedere la mare si 11 cu vedere
lac, 6 apartamente superior cu dormitor (cu pat matrimonial), living cu
canapea extensibila, hol, 5 apartamente executive cu paturi separate (se
pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare,
3 apartamente prezidentiale - dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate, altul cu pat matrimonial), living, 2 bai.


Toate
camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune
prin cablu, telefon cu acces international si internet, seif. In plus,
apartamentele superior, executive si prezidentiale dispun de a,,tratament special'a: apa si cafea.Restaurant: Pranzul/Cina pot fi servite in sistem serviciu la farfurie sau bufet (pentru
minim 30 persoane). Tarifele cu pensiune completa: includ si accesul la Iaki Spa Center. Pentru accesul la pranz/ cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la
momentul cazarii. Demipensiunea/ pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante, terasa restaurantului este destinata doar clientilor a la carte. Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecrii. In
prima zi se intr cu cina, doar in cazul achizitionarii pensiunii complete.
Pe durata sejurului, la mesele bufet, inclusiv la micul dejun, nu este permisa parasirea
spatiilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile
exceptionale medicale, oaspetii se vor adresa sefului de sala.

Ora de incepere a zilei hoteliere, ora de check-in este 16:00. In ziua plecarii, ora de eliberare/ check-out este 12.00.Tarifele pentru late check out sunt:
- intre orele 12.00- 15.00 a 30% din valoarea cazarii
- intre orele 15.00- 18.00 a 50% din valoarea cazarii
- dupa orele 18.00-100% din valoarea cazarii
Sunt fara acoperire si numai pe raspunderea Agentiei de turism acele promisiuni facute
clientilor privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 16.00 sau eliberarea mai tarziu de ora 12.00 sau promisiunea de camere alaturate, sau pe un anumit etaj/ corp al hotelului.
Fiecare oaspete are obligatia la check in de a prezenta receptionerului actul de identitate
(carte de identitate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legitimeze. Nu este suficient un act de identitate pentru o camera dubla. Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte identitate. Numele care figureaza pe voucher agentie trebuie sa coincida cu numele oaspetilor prezenti la check-in.
Servicii
gratuite:
- oaspetii au accesul gratuit la plaja privata a hotelului. Sezlongurile de pe plaja nu se rezerva ci se ocupa in ordinea sosirii pe plaja a oaspetilor. Prosoapele pentru plaja/ piscina se acorda in schimbul unui card special, primit de la Receptia Hotelului in momentul cazarii si se returneaza in ziua plecarii. In cazul in care oaspetele nu returneaza cardul in ziua check-outului, va achita o taxa de 100 lei/card.
- Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face in spatiile amenajate in fata hotelului, in limita disponibilitatii. Nu pot fi rezervate locuri de parcare de catre personalul hotelului. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, LOCUL DE PARCARE NU POATE FI RETINUT, LA INTOARCERE ACCESUL FIIND POSIBIL NUMAI DACA MAI SUNT LOCURI INCA LIBERE. Hotelul dispune si de un garaj subteran monitorizat, unde accesul autoturismului este contracost (20 eur/ zi), pe baza de rezervare prealabila in functie de disponibilitate. Pentru a evita blocajele din parcare oaspetii sunt rugati sa lase numarul masinii si numarul de telefon la receptie.
- accesul la Centrul Spa este inclus in tarif pentru cei care au achizitionat pensiune completa. In caz contrar accesul este contracost.

Centru Spa
Oaspetii cazati in hotel, ce au acest serviciu inclus in pachetul de servicii achizitionat, pot accesa gratuit centrul de relaxare o data pe zi, in acel moment primind de la Receptia Spa un prosop si papuci destinati folosirii piscinei.
Programarea- Pentru o mai buna desfasurare a activitatii, procedurile solicitate de oaspeti
necesita programare. Programarea se face in avans la Receptia Spa, in functie de disponibilitate.
Este necesara mentiunea preferintelor oaspetilor. Ce tip de terapeut se doreste: femeie/ barbat. Confortul oaspetilor este cel mai important lucru pentru noi.
Probleme medicale- Oaspetele necesita o consultatie medicala, inainte de efectuarea
procedurilor, recomandam sa se comunice maseurului orice afectiune medicala.
Copii- Accesul copiilor la piscina se va face doar sub supravegherea unui adult, iar la sala de fitness accesul acestora este permis dupa varsta de 17 ani.
Folosirea piscinei si a saunelor. Pentru a asigura un mediu curat si igienic, se va folosi dusul inainte de accesarea saunei si a piscinei. Se va purta casca de protectie in apa piscinei. Este interzis accesul in piscina persoanelor cu plagi deschise, dermatite sau alte boli transmisibile. Centrul isi rezerva dreptul de a refuza accesul in piscina persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii.
Obiecte pierdute- Iaki Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, de
aceea sugeram ca obiectele de valoare sa nu fie lasate nesupravegheate.
Plata serviciilor- Serviciile efectuate la Spa se achita la inceputul efectuarii lor la Receptia Spa sau se pot incasa impreuna cu serviciile hoteliere.
Folosirea echipamentelor- Pentru a evita unele neplaceri, va rugam sa respectati
instructiunile de folosire afisate si recomandarile personalului Iaki Spa.
Acces
animale: NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului accesul cu animale de companie!

Atractii
in zona:
Cazino Mamaia, Cazino Constanta, Muzeul de Istorie

ATENTIE: IN PERIOADA 10 IULIE a 31 IULIE 2024 (INCLUSIV), CENTRUL IAKI SPA VA FI INCHIS PENTRU MENTENANTA ANUALA! Sunt disponibile serviciile de masaj si terapiile pe piscina exterioara.
Supliment vedere la mare a 80 lei/ camera/ noapte/ tarif net (perioada 06.05 a 06.06. & 27.08- 01.10.2024) si 130 lei/ camera/ noapte/ tarif net (07.06 a 26.08.2024);
Suplimentele sunt 'la erere', deci se confirma doar in urma confirmarii primite din partea
hotelului.Prosoapele pentru plaja/piscina se acorda in schimbul unui card special, primit de la
Receptia Hotelului in momentul cazarii si se returneaza in ziua plecarii. In cazul in care
oaspetele nu returneaza cardul in ziua check-outului, va achita o taxa de 100 lei/card.
Cerintele de upgrade de tip de camera sau vedere la mare se discuta cu Departamentul
Rezervari inainte de a se caza, nu in ziua de check-in la receptie. Aceste modificari se pot efectua conform politicii tarifare, contracost si in functie de disponibilitate.Oaspetii sunt obligati sa prezinte la check-in un card de credit valid pentru garantare, hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza suma aferenta cazarii sau minibarului (500 lei).Fumatul NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului cu exceptia spatiilor special amenajate:
terasa (taxa penalizare fumat in camera 100 euro/zi).
Hotelul accepta la plata urmatoarele carti de credit: Visa, MasterCard, American Express,
Eurocard.
Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului
si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele minibar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici. Folosirea racitorului in alte scopuri decat cel de minibar implica o taxa de 10 euro/zi/camera.
Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori cu introducere de cod personal.
Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior proprietatii.
Administratia hotelului nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, plaja, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.
Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de hotel, hotelul nu are obligatia de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate.
Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti in camerele de hotel sau spatiile comune, hotelul isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii respectivi.
Recomandm decenta si respect atat fata de ceilalti oaspeti, cat si fata de personal. Nu vor fi acceptate in restaurant, lifturi si receptia hotelului persoanele imbracate necorespunzator.

Conform Hotararii Consiliului Local 202/26.05.2023, va informam ca incepand cu 1 Iunie 2023, oaspetii vor achita la receptia hotelului, in momentul cazarii, o taxa de dezvoltare si promovare a turismului in valoare de 1% din totalul cazarii sejurului, exceptand serviciile de restaurant incluse, serviciile Spa incluse (daca este cazul) si TVA-ul. Nu este inclusa in pachetul de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie