Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Relaxare si Tratament

Localizare: Hotelul ,,Doina' este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si la 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.

Camere:
Hotelul Doina dispune de 320 camere single, duble si apartamente, dotate cu mobilier
nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu
acces direct, balcon, baie cu cabina dus, incalzire centrala si minibar. La
parter sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu dizabilitati, care nu sunt dotate cu balcon.

Restaurant: Tarifele de cazare includ mic dejun bufet (pana la 30.06 si din 01.09 pana la inchidere) si demipensiune bufet (01.07-31.08 inclusiv). Demipensiunea sau pensiunea completa se acorda in sistem bufet in cadrul restaurantului Doina. Daca la masa sunt mai putin de 30 de persoane, se organizeaza meniu fix cu 3 variante din care turistii pot alege.

Facilitati copii:
- copiii de la 0-3 ani inclusiv beneficiaza de reducere 100% la cazare si masa, nu se asigura pat suplimentar (se poate oferi baby cot gratuit, la cerere, in functie de disponibil)- copiii de la 3 la 13 ani inclusiv beneficiaza de 50% reducere la masa si 100% la cazare daca nu solicita pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare platit de adult
- copiii de la 14 ani impliniti sunt considerati adulti, achita integral suplimentul de masa si patul suplimentar (50% din valoarea unui loc)
- pentru familiile cu 2 copii, unul sau ambii copii mai mari de 3 ani, se va adauga obligatoriu un pat suplimentar cu plata

Animale
de companie: Accesul in hotel cu animale de companie nu este permis.

Atractii
in zona: Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata:
practicarea de sporturi nautice (yole, jet-sky, sky nautic), plimbari cu barca
sau hidrobiciclete pe cele doua lacuri din statiuni, paint-ball, plimbari cu
caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling
Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in
aer liber.

Tratament: 5zile/ saptamana proceduri (sambata si duminica clinica Doina va fi inchisa)

Alte info:- piscina interioara Policlinica Doina se acorda gratuit pentru turistii din hotel Doina care au cumparat pachete de tratament

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie