Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul este situat in zona linistita Ladiko si consta in 6 cladiri cu unul sau doua etaje, ce gazduiesc 215 camere cu vedere spre munte, spre gradina sau spre marea Mediterana. Localizare: Hotelul este localizat la 650 m de plaja din golful Ladiko, la 850 m de plaja din golful Anthony Quinn, la 2,5 km statiunea Faliraki si de terenul de golf, la 17 km de capitala Rhodos si 15 km de aeroportul din Rhodos.
Dotari camere: Cele 215 camere sunt de doua categorii: camere duble cu uz de single de 24 mp (max 1 pax) si camere duble de 24 mp (max 2+1 pax). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit in perioada 15.06-20.09), wi-fi (cu plata), telefon, seif (cu plata), TV satelit, frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, salon, sala vizionare TV, Wi-Fi cu plata in toate zonele hotelului, camera pentru bagaje, piscina, prosoape pentru piscina (cu depozit), sezlonguri si umbrele, transfer la plaja gratuit de 3 ori pe zi, restaurant, bar, snack bar la piscina, inchirieri de masini si biciclete, schimb valutar, gradina, parking, punct de prim ajutor, doctor (la cerere, contra cost).Facilitati pentru copii: pat pentru infanti (la cerere, gratuit), scaune speciale (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, contra cost), piscina, loc de joaca, sala cu jocuri, mini club, program de animatie.
Activitati: sala de jocuri video (cu plata), aerobic, program de animatie zilnic, spectacole in fiecare seara, seara folclorica greceasca cu barbeque ( o data/saptamana), live music cu spectacol de dans ( o data/saptamana), discoteca (2-3 ori/saptamana), teren de tenis (cu plata), biliard (cu plata), darts, tenis de masa, volei de plaja, polo, centru SPA (cu plata), centru fitness (cu plata), masaj (la cerere, cu plata).
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://cathrinhotel.gr
Nota informativa: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie