Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lindian Village Rhodes Beach Resort, Curio Collection by Hilton (Rhodes)


Descriere

Descriere: Lindian Village se bucura de avantajul localizarii pe plaja din Lardos, in mijlocul unei gradini luxuriante pline de flori si arbori tropicali.

Localizare: pe plaja premiata cu Blue Flag din Lardos, la aproximativ 60 km de aeroport. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite.

Dotari camere: aer conditionat, acces internet WiFi (gratuit), telefon, seif (contra cost), televizor, mini bar (contra cost), fierbator de apa, Nespresso, uscator de par, halate si papuci de baie.

Facilitati hotel: 5 restaurante, 3 baruri (in zona receptiei, la piscina si pe plaja), 3 piscine, prosoape de plaja, centru spa (conta cost). Gratuti: jacuzzi, psicina interioara ( au acces doar adultii), sauna, hammam, centru fitness, Yoga (de 3 ori pe saptamana), muzica live, teren de tenis (contra cost), inchirieri de biciclete (contra cost), sporturi acvatice (contra cost), lectii de scufundari PADI (gratuit o data pe saptamana in piscina).

Facilitati pentru copii: piscina, loc de joaca, mini club (pentru copii intre 4-12 ani, de 6 ori pe saptamana), cresa pentru copii intre 4 luni si 4 ani (contra cost), baby sitting (la cerere, contra cost), baby phone (la cerere, contra cost), incalzitor de biberoane (la cerere, contra cost), sterilizator (la cerere, contra cost), diferite activitati pentru copii intre 4-11 ani (de 3 ori pe saptamana, in intervalul 19:00-21:00).

Web site: www.lindianvillage.gr

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.