Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Haroula este o constructie traditionala ce beneficiaza de o pozitie centrala in Fira, capitala insulei Santorini. Hotelul ofera o piscina in gradina.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Hotelul Haroula este situat in capitala Fira, intr-o zona linistita, la 150 de metri de centrul orasului si de statia de autobuz ce face legatura cu restul insulei.

Dotari camere: Hotel Haroula dispune de 49 de camere mobilate in stil traditional si dotate cu balcon, frigider, televizor, aer conditionat, Wi-Fi.

Facilitati hotel: Hotelul Haroula dispune de camera servire mic dejun, bar, piscina, seif la receptie, Wi-Fi, gradina, camera depozitare bagaje. Se accepta animale de companie.

Pagina Web: www.haroulahotel.gr

Clasificare oficiala: 2 stele

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie