Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS ROYAL GRAND RESORT - SHARM EL SHEIKH


Descriere

Situat la marginea platoului Om El Seid din Sharm el-Sheikh, acest hotel de 5 stele de pe malul mării oferă camere cu balcon privat. Oferă o piscină în aer liber și o plajă privată. Situat pe malul mării, cu o plajă privată cu nisip. Hotelul se bazează pe conceptul All-Inclusive. Oferă 5 piscine în aer liber. Acces WiFi în întreaga proprietate. Royal Grand Albatros Sharm oferă sporturi nautice, precum scufundări și snorkeling. Oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa, care include, de asemenea, hamam, saună și centru de fitness. Hotelul oferă 4 restaurante, inclusiv meniu à la carte. SALĂ DE gimnastică modernă dotată cu echipamente cardio-vasculare. Restaurantul Caravanserai are o atmosferă elegantă și casual, iar meniul său tip bufet oferă delicatese locale. Barul Gulf Stream de la piscină oferă salate proaspete şi specialităţi din fructe de mare. Royal Grand Albatros Sharm se află la 10 minute de mers pe jos de Il Mercato și Phantasia Land. Centrul staţiunii Sharm el Sheikh, cu faimoasele sale bazaruri tradiţionale, este la doar 15 minute de mers cu maşina de hotel. Parcarea privată este gratuită.

Localizare

Royal Grand Albatros Sharm se află la 10 minute de mers pe jos de Il Mercato și Phantasia Land. Centrul staţiunii Sharm el Sheikh, cu faimoasele sale bazaruri tradiţionale, este la doar 15 minute de mers cu maşina de hotel. Parcarea privată este gratuită.

Facilitati Hotel

Situat la marginea platoului Om El Seid din Sharm el-Sheikh, acest hotel de 5 stele de pe malul mării oferă camere cu balcon privat. Oferă o piscină în aer liber și o plajă privată. Situat pe malul mării, cu o plajă privată cu nisip. Hotelul se bazează pe conceptul All-Inclusive. Oferă 5 piscine în aer liber. Acces WiFi în întreaga proprietate.

Royal Grand Albatros Sharm oferă sporturi nautice, precum scufundări și snorkeling. Oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa, care include, de asemenea, hamam, saună și centru de fitness. Hotelul oferă 4 restaurante, inclusiv meniu à la carte. SALĂ DE gimnastică modernă dotată cu echipamente cardio-vasculare.

Restaurantul Caravanserai are o atmosferă elegantă și casual, iar meniul său tip bufet oferă delicatese locale. Barul Gulf Stream de la piscină oferă salate proaspete şi specialităţi din fructe de mare.

 

Facilitati Camere

Royal Grand Albatros Sharm are camere cu TV prin satelit, minibar, baie în cameră și aer condiționat. Camerele au vedere panoramică la piscină, la grădinile amenajate sau la Marea Roșie. Toate camerele au balcon sau terasă. Seif și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.