Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMPHORAS HOTEL


Descriere

Hotelul Amphoras este situat pe malul mării şi pune la dispoziţie 6 piscine și grădini frumos amenajate.

Localizare
Hotelul Otium Amphoras este situat la 18 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 15 minute cu mașina de Naama Bay Centre.

Facilitati Hotel
Centrul spa Vita Moor oferă o gamă largă de tratamente faciale, masaje (thailandeze, shiatsu, egiptene sau indiene cu ulei cald), împachetări corporale exotice și tratamente exfoliante(unele servicii sunt contra cost). De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj interioară, o saună, un hamam și o baie de aburi.De asemenea, hotelul are un restaurant, mai multe facilități de spa şi facilităţi pentru activităţi precum volei, darts, boccia, ping pong şi tenis pe plajă.Restaurantul Amphoras servește o gamă largă de mâncăruri, inclusiv preparate internaționale și orientale. Restaurantul Orient servește preparate orientale în zona plajei, iar Restaurantul Bella Vista este specializat în bucătăria italiană.

Facilitati Camere
Camerele spaţioase îmbină arhitectura islamică cu designul modern şi au o baie din marmură, prevăzută cu cadă.Toate camerele au terasă privată cu vedere panoramică la grădini, la piscină sau la Marea Roşie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.