Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Situat la malul Marii Rosii, Baron Resort este un hotel de lux, cu o plaja privata de 600m, plina de nisip fin. Nu este permis accesul cu animale.

Localizare: Hotelul se afla la 3 km de Piata Soho si la 15 km de Golful Naama. Aeroportul international se afla la doar 8 km distanta.

Facilitati hotel: Hotelul se bucura de gradini intinse si elegante, pline cu zone pentru promenada. Totodata, clientii pot beneficia de serviciu shuttle bus la si de la centrul orasului Naama Bay. Serviciul Wi-Fi este gratuit in spatiile publice. Hotelul dispune de serviciu de baby sitting. Totodata, hotelul beneficiaza de mai multe restaurante si cafenele, precum si un internet cafe si o sala cu biliard. Sunt disponibile spectacole traditionale. Oaspetii pot practica snorkeling sau pot face scufundari.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, seif, aer conditionat, ventilator, minibar, TV, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, acces la internet rapid, fier de calcat (la cerere), uscator de par.

Site: http://www.baronhotels.com/HotelPage.aspxeHotelId=2&LangId=1

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie