Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA IMPERIAL SENSATORI


Descriere

Descriere: Hotelul Coral Sea Imperial Sensatori din Sharm El Sheikh ofera oaspetilor sai servicii de inalta calitate la malul Marii Rosii, fiind o destinatie pe placul tuturor.

Localizare: Hotelul se afla la 19 kilometri de Naama Bay si la 28 de kilometri de Ras Mohammed National Park. Aeroportul International Sharm El-Sheikh se afla la 3 kilometri distanta de hotel.

Facilitati hotel: Pentru servirea mesei sau savurarea unei bauturi, oaspetii pot alege dintr-o multitudine de restaurante si baruri. In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, pentru cei mici sunt puse la dispozitie facilitati precum loc de joaca pe plaja, tobogane pe apa sau chiar servicii de animatie pentru copii. Alte facilitati din cadrul hotelului: teren de tenis, teren de baschet, teren de volei pe plaja, tenis de masa, tir cu arcul, sala de fitness, centru de sporturi pe apa (contra cost), servicii de animatie. Oaspetii hotelului se pot bucura si de serviciile SPA oferite de acesta: tratamente corporale, jacuzzi, piscina interioara, hammam, baie de aburi, zone de relaxare, bar.

Dotari camere:Camerele sunt dotate cu mini bar, televizor LCD, aer conditionat, balcon sau terasa, seif, ceas cu suport de incarcare telefon, papuci de casa si halat de baie, fier si masa de calcat, uscator de par, facilitati de preparare a ceaiului sau cafelei. Oaspetii au acces la Wi-Fi din camera. Hotelul beneficiaza de mai multe tipuri de camere dintre care: standard room (48 mp), standard sea view room (41 mp) si family room (48 mp).

Web:http://www.coralsearesorts.com/en/sharm-el-sheikh/hotelpage/coral-sea-imperial-sensatori/content/overview-1

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.