Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA SENSATORI


Descriere

Coral Sea Sensatori Resort Sharm El Sheikh, unul dintre cele mai bune hoteluri din Sharm El Sheikh, este situat ideal in Ras Nasrani Bay, inconjurat de gradini si avand o plaja intinsa. Fabulos - 8.9 Booking.com

Localizare

Hotelul este amplasat pe plaja, la 19 kilometri de Naama Bay si la 28 de kilometri de Ras Mohammed National Park. Aeroportul International Sharm El-Sheikh se afla la 3 kilometri distanta de hotel.

 

Facilitati hotel

Facilitatile hotelului includ restaurante si baruri, piscine, plaja privata, centru spa, sala de fitness, log de joaca pentru copii, tobogane. Activitati sportive: tenis de camp, baschet, volei pe plaja, tenis de masa, tir cu arcul, fitness, centru de sporturi pe apa (contra cost).

 

Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

 

Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu mini bar, televizor, aer conditionat, balcon sau terasa, seif, papuci de casa si halat de baie, fier si masa de calcat, uscator de par, facilitati de preparare a ceaiului sau cafelei.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.