Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROTANA RESORT & SPA


Descriere

Înconjurat de grădini tropicale întinse, cu palmieri și cascade, acest complex de 5 stele situat pe plaja Golfului Shark oferă o plajă privată, o piscină uriașă în stilul unei lagune și un spa. Toate camerele au balcon privat. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa de la Grand Rotana. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis și o sală de sport cu aparate de fitness și greutăți. Piscina uriașă în aer liber are suprafața a 3 bazine olimpice. Restaurantul de la Grand Rotana, Mezzaluna, oferă specialități italiene autentice, precum și vedere la Marea Roșie. Silk Road servește o combinație de mâncăruri orientale și occidentale. Oaspeții pot savura cocktailuri exotice la diferitele baruri. Grand Rotana Resort se află la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Sharm El Sheikh și de Golful Naama. Piața Soho este la 10 minute de mers cu mașina.

Localizare

Grand Rotana Resort se află la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Sharm El Sheikh și de Golful Naama. Piața Soho este la 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Înconjurat de grădini tropicale întinse, cu palmieri și cascade, acest complex de 5 stele situat pe plaja Golfului Shark oferă o plajă privată, o piscină uriașă în stilul unei lagune și un spa. Toate camerele au balcon privat.

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa de la Grand Rotana. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis și o sală de sport cu aparate de fitness și greutăți. Piscina uriașă în aer liber are suprafața a 3 bazine olimpice.

Restaurantul de la Grand Rotana, Mezzaluna, oferă specialități italiene autentice, precum și vedere la Marea Roșie. Silk Road servește o combinație de mâncăruri orientale și occidentale. Oaspeții pot savura cocktailuri exotice la diferitele baruri.

 

Facilitati Camere

Fiecare cameră luminoasă și aerisită de la Grand Rotana Resort & Spa are mobilier modern. Camerele au TV prin satelit și facilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea. De asemenea, oferă vedere la grădină, la piscină sau la Marea Roșie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.