Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MIRABEL CLUB & PARK


Descriere

Hotelul Jaz Mirabel Park Resort***** este localizat in complexul Jaz Mirabel. in statiunea Nabq Bay, la aproximativ 10 minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Sharm El Sheikh, la 50 m distanta de plaja. Hotelul Jaz Mirabel Park Resort***** din statiunea Sharm El Sheikh, construit in stil toscan, pune la dispozitia turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile cu vedere la Insula Tiran, o piscina exterioara si un Aqua Park cu 5 tobogane, pentru un concediul linistit si relaxant.

Localizare

Hotelul Jaz Mirabel Park Resort***** este localizat in complexul Jaz Mirabel. in statiunea Nabq Bay, la aproximativ 10 minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Sharm El Sheikh, la 50 m distanta de plaja.

 

 

Facilitati Hotel

Hotelul Jaz Mirabel Park Resort***** din statiunea Sharm El Sheikh, construit in stil toscan, pune la dispozitia turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile cu vedere la Insula Tiran, o piscina exterioara si un Aqua Park cu 5 tobogane, pentru un concediul linistit si relaxant.

Facilitati Camere

In structura ude cazare a Hotelului Jaz Mirabel Park Resort***** exista 196 de camere repaartizate astfel: 82 de camere superioare si 114 deluxe family room.

Toate camerele au in dotare: aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, seif, facilitati pentru ceai si cafea, grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, balcon sau terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.