Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGIC WORLD SHARM


Descriere

Magic World Sharm se află în Sharm El Sheikh, la mai puțin de 1 km de plaja Nubian și pune la dispoziție un restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. De asemenea, există un bar, un lounge comun și o grădină. Fabulos 8.6 Booking.com

Localizare

Piața SOHO Sharm El Sheikh este la 14 km de complex, iar Parcul Național Ras Mohammed se află la 44 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh, situat la 8 km de Magic World Sharm.

Facilitati Hotel

Restaurant, piscină în aer liber, centru de fitness și parcare privată gratuită. De asemenea, există un bar, un lounge comun și o grădină. Copiii beneficiază de loc de joacă. TUI Magic Life Sharm El Sheikh oferă tenis de masă, darts, tenis și serviciul de închirieri auto.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și dulap. Camerele complexului oferă baie privată și WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.