Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Melodia este situat la 145 m de plaja, fiind primul hotel din Venus venind dinspre Cap Aurora.

Servicii de cazare:- cazarea se face in camere cu balcon, dotate cu un pat matrimonial sau cu 2 paturi tip twin. Camerele sunt mochetate, dotate cu yala magnetica, economizor, minibar, seif, TV LCD (cablu 65 programe), telefon, uscator de par, instalatie de climatizare. Toate camerele au in dotare bai cu cabina de dus. Accesul la internet (wireless) este gratuit
- tipul de camera alocat (twin sau matrimoniala) se stabileste la momentul cazarii turistului in functie de disponibilitatea hotelului
- este strict interzis gatitul in camera si accesul cu orice tip de dispozitive electrocasnice

Servicii de masa:
- pachetul all inclusive include:
- micul dejun va fi servit in regim bufet suedez la restaurantul Melodia intre orele 7.30-10.00
- pranzul se va servi in regim bufet suedez la restaurantul Melodia intre orele 12.00-14.30
- cina se va servi in regim bufet suedez la restaurantul Melodia intre orele 19.00-21.30
- serviciile din ziua sosirii incep cu cina, iar la finalul sejurului, in ultima zi, micul dejun si pranzul
- la restaurant, doar in timpul programului de masa sunt incluse: apa, bauturi racoritaore gama Pepsi si cafea (nu se servesc specialitati din cafea); vinul casei, bere draft, bauturi spirtoase- vodka, brandy, rom, vermut, lichior si whiskey (bauturile alcoolice se servesc doar in timpul pranzului si al cinei)
- la barul de la piscina SeaHorse sunt incluse: vinul casei si bere draft (in intervalul 10.00-21.30), apa, bauturi racoritoare gama Pepsisi cafea- nu se servesc specialitati din cafea (in intervalul 10.00-21.30), gustari (produse patiserie, inghetata, popcorn, fructe) (in intervalul 16.00-17.00)
- nu se poate opta pentru doua perioade de cazare cu regim de masa diferit
- dupa orele 21.30, barul de la piscina trece in regim a la carte iar bauturile incluse in pachet pot fi servite doar in cadrul restaurantului pana la 21.30
- incepand de la ora 20.00, hotelul are muzica live si activitati la barul de la piscina
- sunt disponibile optiuni de masa pentru copiii sub 4 ani
- in perioadele 16.06-30.06.2023 si 06.09-17.09.2023 serviciile de masa in regim de demipensiune (pranz) se vor asigura optional in regim set meniu (supa/ciorba, fel principal, desert si o bautura la alegere:apa/suc/bere/vin). Cina se poate servi a la carte din meniul restaurantului. Serviciile de masa incluse in pachetele predefinite se vor servi in sistem bufet suedez pentru minim 40 de persoane; in caz contrar, cina se va servi in sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului)
- pentru copii, pranzul este optional
- nu este permis accesul turistilor in restaurant cu bauturi din exteriorul hoteluluiServicii gratuite:
- parcare in limita locurilor disponibile (80 locuri)- acces piscine adulti si copii (jacuzzi, sezlong, umbrela, masuta)
- acces plaja privata (150 m distanta de hotel)- sezlong, umbrela, masuta- in limita locurilor disponibile
- doua locuri de joaca de copii
- clubul copiilor; accesul la clubul copiilor si locurilor de joaca din incinta hotelului se pot face doar in functie de reglementarile legislative in vigoare pe durata sejurului
- zona relaxare, sauna, sala fitness
- primire si expediere corespondenta
- informatii turistice
- rezervari.

Animale de companie: Nu este permis accesul animalelor de companie.

Tarifele nu includ taxa locala in valoare de 5 lei/adult/noapte (aceasta fiind platita la receptia hotelului conform Hotararii nr. 283/23.12.2020 a Consiliului Local Mangalia).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie